Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 382
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Варна

Благодаря ти много! Ползвах тези двата, първият не спечели, но на втория - ура!

# 2 836
  • Пловдив
След вчерашните дрязги, днес темата ме зарадва изключително Heart
Страхотни сте момичета и не позволявайте на разни дребни душички да развалят деня Ви!
Нищо не чакам аз, но мисля да се включа в Съмърсби и Теди - още едно колело ми трябва, защото сина ми ми взе спечеленото от Метро и КК Rolling Eyes

# 2 837
Браво момичета!Нека доброто бъде заразно!Аз си спечелих раница преди 10 дни,дори вече си е при мен.Днес получих смс за картата на Каменица(от 27.07),доста си почаках.
Нещо ме рови в последно време...по мои си статистики през  годините(играя от 10г),винаги печеля от игри където НЕ участвам активно...що така става?! Последните -Пломари и Старопрамен ги разцепих от участия и накрая съм 00.Аз лично играя само от първо лице,регист.и ММ,ама после много ми мрънка(все му звънят,когато е адски неудобно в работна атмосфера Joy ) и вече не рискувам,ще си развалим семейството заради някоя хавлия или тонколонка Joy

# 2 838
само на мен ли ми отхвърля кодове на кока-кола

# 2 839
На мен на всички кодове ми изписа невалиден код. Явно много бързо са изпробвани. 😁

# 2 840
В страницата на колелото OP има промени. Махнали са категорията онлайн магазини. Надявах се все за някъде да пуснат онлайн ваучери НО няма.

# 2 841
36NFJ7YLY
222MTRM7M

# 2 842
  • Елхово
Каменица много ме обича - още 50 лв. ми пусна!

# 2 843
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! Най-сетне Каменица се смили над мен. И аз съм с 50 лв. тази сутрин - 06:11 ч. Simple Smile

# 2 844
Добро утро, страхотен жест за кодовете. Виждам сега. Поне да беше писал този, който ги е пробвал всичките наведнъж--Пробвах, не печелят. Да не се хабим. Както е направила едната потребителска.

# 2 845
Племенницата ми спечели раница, но ме помоли аз да и я зявя. Как заявявате ако имате повече от една на името си? На мен ми е неудобно да звъня и пак моите данни да кажа.

# 2 846
Страхотни сте момичета. Радвам се, че доброто победи, дано няма повече завист и обиди тук. Имайте очи за позитивното и то ще дойде и при вас. От темата май само аз останах без раница, бях на работа по време на валежа, но пък съм спечелила от Фейсбук цяла касетка  Мегле за пиене.

# 2 847
Страхотни сте момичета. Радвам се, че доброто победи, дано няма повече завист и обиди тук. Имайте очи за позитивното и то ще дойде и при вас. От темата май само аз останах без раница, бях на работа по време на валежа, но пък съм спечелила от Фейсбук цяла касетка  Мегле за пиене.

Споко, не си сама Joy

# 2 848
Добро утро, и аз ще помоля за код на КК !

# 2 849
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не си само ти Grinning И аз съм без раница , но пък и код нямам ......

Общи условия

Активация на акаунт