Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 388
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Пловдив
Явно изпуснах валежа на колата Confounded Имах 3 кода, регистрирах ги и нищо... когато нямаш късмет, нямаш Blush
Честито на всички спечелили и браво на момичетата, които си споделиха кодовете с другите, за да има и за тях, браво Hug

# 2 821
На мен ми звъняха днес от скрит номер за награда от Верано Азур, ако сте играли там, може да са те.
Поздрави!

Вярно, те са. Сега се сетих, че имам бутилка вино от тях. Дали ще звъннат втори път... Или да я отписвам тази награда...
Утре ще се опитам да се свържа с тях. Просто днес цял ден пътувахме и много късно видях пропуснатото звънене.
Simple Smile

# 2 822
  • Пловдив
И аз имам пропуснато от Частен номер малко преди 16 часа. Дано да звъннат пак. Чакам бутилка вино от тях.

# 2 823
Някой беше питал назад в темата от колко до колко часа може да се звъни на КК за раниците. Може да се звъни всеки делничен ден от 9ч до 19ч на телефон 0899650565.

# 2 824
Леле, един ден да не вляза и да ви чета и добри хора са подарявали кодове за така желаната от мен раница! Браво респект към такива хора. Дай, за да получиш са казали хората! 👏

# 2 825
За обърканата пратка от КК! Звънях на Еконт Пазарджик и обясних, че адреса е объркан, служителят каза, че ще се свържи с подателя и ще върне обаждане. След 5 Мин. ми се обади и каза, че грешката е от подателя и пратката е пренасочена. Лесно стана😁😁 очаквах повече разправии. Радвам се много днес да ви чета♥️♥️♥️♥️.

# 2 826
  • у нас
Някой беше питал назад в темата от колко до колко часа може да се звъни на КК за раниците. Може да се звъни всеки делничен ден от 9ч до 19ч на телефон 0899650565.
До 17 часа пише в правилата.

# 2 827
На мен ми звъняха днес от скрит номер за награда от Верано Азур, ако сте играли там, може да са те.
Поздрави!

Вярно, те са. Сега се сетих, че имам бутилка вино от тях. Дали ще звъннат втори път... Или да я отписвам тази награда...
Утре ще се опитам да се свържа с тях. Просто днес цял ден пътувахме и много късно видях пропуснатото звънене.
Simple Smile

Предполагам, че ви потърсят отново. Или пък може да видите кой е организаторът и да ги потърсите вие, защото една бутилка розе например, си е страхотна награда и няма защо да я отписвате Grinning

# 2 828
  • Варна
Е-е-е, може ли колата да почне точно сега да раздава раници, след като над 10 кода регистрирах предните дни, днес нямам никакви Sad

И Морени не искат да ми пуснат раница, само кисна по нощите, да регистрирам и нищо...

# 2 829
Ехеее, два дни бях на обучение, влизам и гледам сума ти коментари. Първо малко се изнервих на панаирите, но последните коментари с валежа и жестовете с кодовете ми оправиха настроението! Честито на всички!
Днес в кварталното ЦБА имаше игра на Олимпус, но наградите не ми се видяха никак атрактивни и удържах да не се включа. Единствено хамака беше готин, обаче него дори не го споменаха. Може и някой вече да го беше спечелил.
В момента никъде не участвам. Чакам само раницата от Роден край.

# 2 830
До 17 часа пише в правилата.
Пише до 19ч Ето:
 Позвъняванията ще се приемат от телефона линия 0899650565 в работните дни (от понеделник до петък) във времевия диапазон между 9:00 ч. – 19:00 ч.

# 2 831
Браво на всички за наградите и за споделените кодове! Страхотен жест е наистина. 🌺
Ако някой има останал код,мога да предложа кодове от черните капачки! 🤗 После ще се познаваме по раниците. 😃

# 2 832
Не се хабете, явно вече не дава. Регнах три кода и не печелят. Имам още два (днес бях на кафе и преджобих масата) кода, но ще си ги запазя за сутринта.

# 2 833
Здравейте!
Ще изпиша няколко кода, но не зная дали някой не е използван, предварително се извинявам:
F9QNMQPXQ
L5K6RTYHR
QKXCLQ76D
35V8NV7KT
5Q7FNMFNH *5Q7ENMMFNH

# 2 834
На кока кола са...
и още7
C52KJKTV7
QF8XRK42L
C6LXF58XM
N5L4C94M9