Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 163
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Сф
и моята батерия работи и сме доволни.Вие заредихте ли ги преди това батериите?Светят зелени лампички като зарежда.
Пробвайте и на различни зарядни за всеки случай.У нас , не знам защо имаме разлики в зарядните и зареждането на телефони и у-ва.
На мм тел например, само от едно зарядно зацепва да зарежда, а влиза на всички, но нищо не става или много бавно зарежда, абе никак даже. И ми е окупирал батерията по тоя случай.
а носят ли ги вече в Сф?Май минаха 10 дни, а ни вест ни кост от Лео експрес(чакам второ), звъня, ама..моля изчакайте ..и ми писна..

# 2 881
  • София
и моята батерия работи и сме доволни.Вие заредихте ли ги преди това батериите?Светят зелени лампички като зарежда.
Пробвайте и на различни зарядни за всеки случай.У нас , не знам защо имаме разлики в зарядните и зареждането на телефони и у-ва.
На мм тел например, само от едно зарядно зацепва да зарежда, а влиза на всички, но нищо не става или много бавно зарежда, абе никак даже. И ми е окупирал батерията по тоя случай.
а носят ли ги вече в Сф?Май минаха 10 дни, а ни вест ни кост от Лео експрес(чакам второ), звъня, ама..моля изчакайте ..и ми писна..

Моята уж работи, но в никакъв момент не свети зелено, а синьо.

# 2 882
По случайност попаднах на промоутърките на сокове Олимпус. Ако си купиш 2 сока по 3.98 лв може да спечелиш фризби, надуваема възглавнички или сок 0,5 Л. Толкова смешно ми стана, такава компания да се излагат с такива награди. Имаше изкарани възглавнички. Даже попитах дали това е наградата. Размера им беше няколко см повече от педята ми, все едно за кукли. Фризбито едно плоско, едвам се  забелязваше. За хамак не казаха нищо. Ако човек харесва тези сокове и без такива мижави награди ще си ги купи. Но, ако стратегията е била да привлекат повече клиенти, пътят с тези награди е грешен.

Аз спечелих преди 3 седмици фризби, възглавница и 2 сока.
Малки са да, но възглавницата е удобна.
Фризбито също е ок, децата играят с него.

# 2 883
  • Сф

Моята уж работи, но в никакъв момент не свети зелено, а синьо.
Ох , синьо е : ), да..

# 2 884
Ще ходя да вземам карта от EasyPay от Каменица, обаче имам един куп капачки и не знам кои са печелившите. В EasyPay имат ли номерата или трябва предварително да звънна някъде и да се информирам кои са?

# 2 885
  • у нас
Ще ходя да вземам карта от EasyPay от Каменица, обаче имам един куп капачки и не знам кои са печелившите. В EasyPay имат ли номерата или трябва предварително да звънна някъде и да се информирам кои са?
Може да звъннеш на Каменица да ти кажат кодовете. Иначе в Изипей имат номерата и като дадеш твоите кодове ги сравняват.

# 2 886
  • Варна
По-добре се обади на Каменица, ще ти кажат, отколкото там да ровиш.

# 2 887
  • София
На мен батерията ми свети синьо само. Цяла нощ беше на зарядно.
Иначе за Каменица на телефона казват последните 3 символа от кода. Аз лично се обадих там преди Изипей

# 2 888
  • Sofia
Прави ми впечатление, че на морето много се пие кола, а дори и на плажа не ти дават бутилката, а ти я сипват барманите и на бързи обороти прибират бутилките в щайгата, дали си взимат те кодовете не знам, но очевидно раници има, ако имам код, а засега нямам ще го предоставя я удоволствие 🙂. В темата съм от около 10 години, имам прекъсвания на не играене в игрите и съответно не следене на темичката. Имало е много добри и всеотдайно раздаващи се хора, помагали сме си много в годините и с профилите във фб също и с гласувания също, макар че аз почти никога не участвам в такива надпревари. И въпреки всичко съм печелила страхотни награди, не парични но желани и с удоволствие 🙂. Това с тоя кеш и всякакви други сделки ми е направо..... Пожелавам Ви успех 🍀♥️🌷 и всъщност се радвам, че доброто и позитивно настроение надделя. Аз лично се удивлявам и поздравявам хора които са постоянни и играят и печелят, а защо да не печелят, игрите са голям времеядец ако мога така да се изразя.

И една снимка от изгрева днес в Приморско 💙с пожелание да ви е хубаво, светло и спокойно в душите!

# 2 889
  • София
На мен ми дойдоха 2 смс-а. Един с "Честито! Спечели 50 лв." и друг с номерата на печелившите езичета. Виж дали и ти нямаш такъв смс.

# 2 890
  • Русе
На мен ми дойдоха 2 смс-а. Един с "Честито! Спечели 50 лв." и друг с номерата на печелившите езичета. Виж дали и ти нямаш такъв смс.
И при мене е така.

# 2 891
Погледнах пак, но нямам смс, само че печеля и че картата ми е дошла. Ще пробвам да се свържа с тях по телефона и да питам.

Ние като бяхме на море, поръчвахме само кола, но ни носят от 500 мл в пластмасовите бутилки, така и не уцелихме стъклени шишета да предлагат.

# 2 892
  • Пловдив
На роднината дето има две печалби по 50лв, за втората от 22.8 има и тя СМС с кодовете. Така е удобно да не се чудиш. Макар че аз си ги регистрирах моите на тройки да си ги знам пак като потвърждавах наградите си ги питах.

# 2 893
Пратили са ми пак кода от пандата за съботната отстъпка, да видим дали ще важи пак ако е ползван миналата събота.

# 2 894
От месеци няма с какво да се похваля, но пък ви се радвам от сърце.

Ако някой  има за размяна два кода от Каменица, много ще съм благодарна.
У дома бира пия само аз и то не много.Имам три стека с кенчета вече, сигурно ще ги пия до Ивановден Joy
От три стека как пък не нацелих поне 50лева.
Но пък ми остана един нерегистриран код, сърбят ме ръцете да се пробвам за последно.

Общи условия

Активация на акаунт