Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 385
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 865
Каква е играта на Икеа?

# 2 866
# 2 867
Токущо говорих с Кока-Кола - който е спечелил раница може да участва и за ваучер за преживяване от една регистрация.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 10:15 от *ultraviolet*

# 2 868
Безплатна доставка днес до края на деня през приложението на Емаг.

# 2 869
Ако някой от Плевен е взел раница от КК, може ли да ми кажете от кой офис на Еконт и за колко време дойде? Аз чакам вече десетина дена една в офиса им на центъра, ходих да питам, казаха ми че не са и чували за играта и да си комуникирам с КК, а не с тях, след като не съм сигурна дали има пратка и нямам смс или имейл...

# 2 870
Аз не само останах без раница, ами и се ядосах пак на Каменица и Старопрамен. След мрънкане една позната ми подари батерия, защото имала друга. Голяма радост настана, но за кратко, нищо не зарежда. Въобще има ли някой сред спечелилите с работеща батерия или аз нещо не правя както трябва?

# 2 871
  • у нас
По случайност попаднах на промоутърките на сокове Олимпус. Ако си купиш 2 сока по 3.98 лв може да спечелиш фризби, надуваема възглавнички или сок 0,5 Л. Толкова смешно ми стана, такава компания да се излагат с такива награди. Имаше изкарани възглавнички. Даже попитах дали това е наградата. Размера им беше няколко см повече от педята ми, все едно за кукли. Фризбито едно плоско, едвам се  забелязваше. За хамак не казаха нищо. Ако човек харесва тези сокове и без такива мижави награди ще си ги купи. Но, ако стратегията е била да привлекат повече клиенти, пътят с тези награди е грешен.

# 2 872
Ако някой от Плевен е взел раница от КК, може ли да ми кажете от кой офис на Еконт и за колко време дойде? Аз чакам вече десетина дена една в офиса им на центъра, ходих да питам, казаха ми че не са и чували за играта и да си комуникирам с КК, а не с тях, след като не съм сигурна дали има пратка и нямам смс или имейл...
Петя,в понеделник заявих до офис на "Васил Левски"74.Рано е още да я търся,но ако я взема другата седмица ще пиша,за да знаеш.

# 2 873
  • Пеликания
Аз не само останах без раница, ами и се ядосах пак на Каменица и Старопрамен. След мрънкане една позната ми подари батерия, защото имала друга. Голяма радост настана, но за кратко, нищо не зарежда. Въобще има ли някой сред спечелилите с работеща батерия или аз нещо не правя както трябва?
Моята уж зарежда известно време, но много бързо свършва Grinning
А каменица вече ги отписах аз.

# 2 874
Моята е в офис Възраждане, от там не знаят...

Накарах баща ми да си пробва батерията на Старопрамен, той каза,че работи. Според мен, пишете на организатора да ви пратят нови.

# 2 875
Работи  батерията, зарежда ми точно половин таблет, значи си е точно 4000 капацитет.

# 2 876
  • София
Моята батерия се оказа, че не само на айфон не зарежда, ами на нищо. Ще гледам да се свържа с тях да съобщя, че са ми изпратили неработеща батерия. Иначе лампичката си свети, но дотам

# 2 877
Като казахте за смешните награди на Олимпус, да кажа и за Банкя.. В Лекси има плакат, купуваш два продукта произволна комбинация ( там ги има обозначени ) и можеш да спечелиш бутилка 0.5 мл... Пулих се 10 минути да гледам това ли само са наградите, защото на постера има човек на колело и отдалече мислех, че и тук ще има награда колело, но уви.
Банкя поне е евтина сравнена със соковете, но все пак такива награди за мен са си смешни. Поне чашки измежду бутилките можеха да предложат.

# 2 878
При мен Опенпуш се отваря по странен начин на телефона и не може да се върти колелото. Сигурно в момента правят някакви промени.

# 2 879
При мен Опенпуш се отваря по странен начин на телефона и не може да се върти колелото. Сигурно в момента правят някакви промени.
От сутринта е така.Презареди го и ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт