Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 138
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 415
Да се похваля с ваучер за нощувка в Спа хотел Двореца от Хепи. Много се зарадвах , изобщо не очаквах. Редовно хапваме там и регистрирам бележките, но не съм го мислила , както в други игри как искам да спечеля дадено нещо.
Нещо съм изпуснала за КК и преоткрий БГ за ресторантите, някой може ли да ме светне, че не намирам информация.

# 2 416
Някои попита за топките от Престиж, скъпички са, OLX ще се напълни:
https://www.decathlon.bg/futbolna-topka-shampionska-liga-id_8587690.html

Тъй като не спечелих от Ариана Радлер чашки, ги питах дали ще имат отново подобна игра. Потвърдиха и казаха да ги следя във Фейсбук и Инстаграм.
Скрит текст:
Куриерът на Спиди тъкмо ми донесе топката и заваля порой, а той закъса отпред. Чакаше доста време преди да го изтегли друг бус. Съгражданите ми ще си почакат за наградите.

# 2 417
И аз след регистрирани десетина кода по различно време уцелих раница от Кола в 06ч. сутринта. Smile
Телефона им дава или свободно, или заето, след 9 позвънявания ми вдигна едно момче и ми каза, че ще получа sms от Еконт за доставка. Grin

# 2 418
Понеже се похвалихте с топките, помислих си, че идват и раниците от Престиж. А то било чантата от Нестий. Спечелена е на 3 август, куриер In time.

# 2 419
Страхотен цирк с така дългоочакваните слушалки от дискрийт. Ами няма да дойдат!? Защото не са получили регистрация с данните, което изобщо не е вярно и ме е яд че не направих скрийншот. Някой да ме посъветва дали мога да направя нещо.... супер разочарование.....

# 2 420
И аз се нареждам на опашката с желаещи раничка от КК.... Grinning
Другата семица сме на море и се надявам да успея да я уцеля.
В Пловдив преди продаваха такива коли в магазинчето до нас, но сега няма... И няма от къде да си взема.

# 2 421
Топките от Роден край реплика ли са ?

# 2 422
Аз питах за топките. Чудех се, дали да предложа размяна за ваучер на Емаг. И без това не мога да си избера нищо!

# 2 423
  • при късмета
Попадна ми код от стъклото на КК и на майтап раница току що. щеше ми се да е изживяването, ама здраве да е, да има положителни емоции е важно

# 2 424
  • София
Свърши се драмата с disney чашите от Билла. Simple Smile
Замъкнах ММ в магазина и тъкмо се оглеждах за някой с пълна количка...ММ пристига нарамил 3 бутилки уиски/скоро ще празнуваме служебно Wink /-100+лв,взех още няколко дреболии и направо купихме и 6те чаши.
Благодаря на всички,които предложиха да помогнат!Страхотни сте!!!

# 2 425
  • Пловдив
Току-що два превода по 50 лв в картата на Каменица и ми даде два пъти да въртя колелото + 0.40 Ст.

# 2 426
Страхотен цирк с така дългоочакваните слушалки от дискрийт. Ами няма да дойдат!? Защото не са получили регистрация с данните, което изобщо не е вярно и ме е яд че не направих скрийншот. Някой да ме посъветва дали мога да направя нещо.... супер разочарование.....

И при мен така. Дъщеря ми загуби телефона ми и им звъннах да им кажа, че в момента картата е неактивна ако може да ме търсят на другия ми номер. След 5 часа ми се обадиха и ми казаха, че няма да ми доставят награда защото не съм била попълнила данните от изпратеният смс. Аз съм сигурна, че им изпратих и снимка и всичко, но .... тонколонка няма да имам.

# 2 427
  • при късмета
От дискрийт явно сериозно са се изложили. Не знам какъв съвет да дам. Ако все още пазите СМСите може би жалба би помогнала. Не знам как са искали да се връщат данни, би трябвало и на СМС и на имейл да имате папка "изпратени", т.е. да имате доказателство, че сте ги изпратили

# 2 428
Днес мм ходил до изипей за картата на Каменица...казали му, че го няма в списъка. Дали е възможно списъка с периода, в който е спечелил, още да не е пристигнал или нещо са го забравили. Спечели на 15 Август.

# 2 429
От дискрийт явно сериозно са се изложили. Не знам какъв съвет да дам. Ако все още пазите СМСите може би жалба би помогнала. Не знам как са искали да се връщат данни, би трябвало и на СМС и на имейл да имате папка "изпратени", т.е. да имате доказателство, че сте ги изпратили
Ами това е проблема, че няма как да докажа, тъй като данните се пращаха в тяхната платформа. Потърсих в история на браузъра, но има информация от следващия ден... голяма каръщина. Иначе пазя смс и аз мислех жалба да пусна.

Общи условия

Активация на акаунт