Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 855
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Велико Търново
Много странно как на едни искат снимка по вайбър, а на други не. На мен като ми се обадиха от Роден край изобщо не споменаха такова нещо.
Специално за Каменица получих известие с SMS. Вайбър нямам.

# 2 716
Отидох да предам капачките в касата на Изи пей и очаквам в понеделник и вторите 50лв да бъдат преведени.И аз ще пиша на Колата после,но сега се захващам да пера пътеки,че направих малко наводнение вкъщи😂

# 2 717
Много странно как на едни искат снимка по вайбър, а на други не. На мен като ми се обадиха от Роден край изобщо не споменаха такова нещо.
Специално за Каменица получих известие с SMS. Вайбър нямам.
Някой в темата беше писал,че искат снимка на печелившата бележка на Роден край да се изпрати по вайбър.Аз за това писах,че ми е странно,защото аз имам вайбър,но не са ми казали подобно нещо.

# 2 718
Скрит текст:
Дойде ми плажната кърпа на Nestea. Много ми харесва. ❤️ Не искаха касов бон само подпис, от тегленето на 14 август е.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 12:24 от Станимир Иванов 641942

# 2 719
Носят наградите от ETI, много са бързи.

# 2 720
  • Стара Загора
В Лили от 01.09 , с малко награди обаче Confused

# 2 721
Публикувани са печелившите от Емека. https://emekagame.bg/pechelivshi/

# 2 722
Току що в 10:31 и 10:32 реших да разчистя празни опаковки, че отдавна стоят, и от 2 кенчета 2 Polaroid Now. Чудо не виждано🤔

за коя игра става въпрос ?
в емека ме няма, какво ли очаквах с 2 бележки, голям карък съм станала, от 3 години само 1 награда съм уцелила и то от форумна игра тук

# 2 723
Току що в 10:31 и 10:32 реших да разчистя празни опаковки, че отдавна стоят, и от 2 кенчета 2 Polaroid Now. Чудо не виждано🤔

за коя игра става въпрос ?
в емека ме няма, какво ли очаквах с 2 бележки, голям карък съм станала, от 3 години само 1 награда съм уцелила и то от форумна игра тук
На Pringles

# 2 724
След “пазят ли се капачките на КК”,сега всеки втори пост е “искат ли бележка?” Във всички правила пише да се пази касовия бон и да се представи на куриера. Ако я регвате в повече от една игра,правете копия.
За друго питат. Регистрирали са номера на бележката няколко пъти, с по някоя различна цифра или де що има номер на бележката и сега се чудят ще мине ли. Да не мислиш, че тези, които питат кое изобщо е номера на бележката, не знаят? Знаят, ама си мислят, че заблуждават някого. И като има нехаен организатор, номера минава. Само и единствено в Милка не са минавали измислени бележки. И игрите в които самото участие е със снимка.

Не позна, попитах защото си държа всички бележки от началото на годината в една торба и ако не я искат, предпочитам да не ровя из нея. Ако я искат, ще им я дам. Дори не помня в кои игри пращах и снимки на бележките, освен че писах номер, а бисквитки, вафли и всякакви подобни купувам всеки ден, не ми е нужно да мамя за награда.

# 2 725
Играта на ИКЕА  е била до 24.08, иначе наточих зъби.

Има грешка като се отвори страницата.
От правилата

Промоционалната кампания се провежда в периода: от 25 юни 2020 г. до 25 септември 2020 г.

# 2 726
От Кока кола ми отговориха,че правят профилактика на сайта.Да не се притеснявам,да си пазя етикетчетата и да опитвам периодично.Напомниха ми,че играта е до 27.09 и има време да ги регистрирам.Аз не играя вече,Топси ми даде код за раница.Вчера ви четох,а сутринта намерих едно шише на пътя и му отлепих етикета.Опитах да го регистрирам,но не може.

# 2 727
  • София
Аз имам два кода за КК, но ще ги пазя за по-начатък, защото като се оправи сайта, всички ще регистрират

# 2 728
На мен от Роден край ми искаха снимка на к.б. по вайбър. Куриера като дойде, аз му дадох бележката, щото така мисля, че е редно. Той само ми каза: "Да, ще ми трябва". С екшън камерата пак така, аз му бутам бележката. Ако си бях замълчала можеше и да не искат, много са завеяни.

# 2 729
Най сетне и аз да спечеля от Каменица. Сумати кодове регистрирах 😊

Общи условия

Активация на акаунт