Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 129
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 895
Искам и аз да благодаря на Radost! за предоставения код, много мило от нейма страна.
Сутринта дъщеря ми е спечелила фотопринтер от морени, но по телефона жената не й е казала с кой печеливши кодове е спечелен, куриера изисквал опаковките, така ли е или просто не им се занимава да диктуват 10 кода...? Имаше и 1 промо опаковка без код, след кореспонденция с морени беше даден код и той е 1 от печелившите. Как да го предостави след като го има само на съобщение. Съжалявам ако не съм успяла правилно да обясня, но телефона ми прави номера.

# 2 896
Аз си ги получих преди около месец слушалките и си работят и съм доволна.
При мен първо си регистрирах данните в линка към смс -а, а след това имах две обаждания може би през месец да си дам адрес и имена. Съжалявам, че при вас са се усложнили нещата. Успех, дано да има начин да си  поличите слушалките.

От дискрийт явно сериозно са се изложили. Не знам какъв съвет да дам. Ако все още пазите СМСите може би жалба би помогнала. Не знам как са искали да се връщат данни, би трябвало и на СМС и на имейл да имате папка "изпратени", т.е. да имате доказателство, че сте ги изпратили
Ами това е проблема, че няма как да докажа, тъй като данните се пращаха в тяхната платформа. Потърсих в история на браузъра, но има информация от следващия ден... голяма каръщина. Иначе пазя смс и аз мислех жалба да пусна.

# 2 897
Искам и аз да благодаря на Radost! за предоставения код, много мило от нейма страна.
Сутринта дъщеря ми е спечелила фотопринтер от морени, но по телефона жената не й е казала с кой печеливши кодове е спечелен, куриера изисквал опаковките, така ли е или просто не им се занимава да диктуват 10 кода...? Имаше и 1 промо опаковка без код, след кореспонденция с морени беше даден код и той е 1 от печелившите. Как да го предостави след като го има само на съобщение. Съжалявам ако не съм успяла правилно да обясня, но телефона ми прави номера.
Аз като спечелих фотопринтера и звъннах да потвърдя изрично исках да ми продиктува жената кодовете. Каза ми последните 3 символа, с неособено желание, и ако не си попиташ като нищо няма да ги каже.

# 2 898
А ами да си гледат работата като са толкова нелюбезни.
Аз ако бях ще връча всички кодове на куриера и да си ги търсят кои са печелившите.
Вместо да улеснят и тях, и нас, те...

# 2 899
При Вас има ли проблем все още с #Теди?
От вчера се опитвам да прикача снимка, но не става 🤷🏻♀🤔

# 2 900
  • София
Ново при зайците 😊

# 2 901
Не се ли нулират за 24 часа кодовете от морени? Така разбрах от правилата за участие. Аз общо 18 кода съм регистрирала в играта-първите 9 бяха не печеливши и ги изхвърли, а на другия ден регистрирах други 9, които спечелиха и само тях пазя.

# 2 902
  • София
Явно има валеж на полароида. Вчера като сподели съфорумка и си бях казала, че днес в 10,30 ще опитам. Обаче забравих, опитах току що и от първия път хоппп спечелих

# 2 903
Явно има валеж на полароида. Вчера като сподели съфорумка и си бях казала, че днес в 10,30 ще опитам. Обаче забравих, опитах току що и от първия път хоппп спечелих
Значи добре, че си забравила. 😂 Аз пробвах в 10 и не спечелих.

# 2 904
  • София
Когато се предават кодове пазя всички до края. Миналата година точно Морени, в началото искаха първите 5 кода, които си регистрирал, а не тези , с които си спечелил. После оправиха нещата и май искаха кои да е 5 кода. Но аз се разправях, та куриера идва два пъти, тъй като не си бях в нас, а свекърва ми не можа да се ориентира къде да рови да ги търси. Моят съвет е пазете си кодовете до последно, най вероятно няма да се загуби наградата, ако се разправяш с организатора, но си хабиш излишно нервите.

# 2 905
Ако не е споделяна тази игра http://heinz-promo.bg/

# 2 906
  • София
Ако някой гледа часове, беше точно 12,13ч.

# 2 907
  • Варна
Може ли, да споделите с кои опаковки на Прингълс спечелихте. Пробвам почти всеки ден и не става.

# 2 908
Може ли, да споделите с кои опаковки на Прингълс спечелихте. Пробвам почти всеки ден и не става.

Мойте си бяха обикновени. Видът чипс, който харесвам, няма промоционални или с друго означение.

# 2 909
  • МИНДЕРА
Имам няколко кода от стъклото на кока кола,ако някой ги иска.

Общи условия

Активация на акаунт