Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 126
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 910
Изпуснала съм всички кодове за колата , които съфорумка е качила, много мил жест, браво на Вас!
Имам въпрос към дамите попълващи дневника на GFK понеже не ми вдигат днес 100 пъти звънях, ще питам вас: като попълвате дневника в общата сума на първата страница включвате ли хляб, яйца, ако е онлайн магазин доставка, торбичките или трябва да се извадят.? Защото аз до сега и трите дневника все съм включвала и доставките ит онлайн магазин, и торбичките всеки ден от магазина, и хляб, яйца които не намирам после в графи.

# 2 911
  • Под Слънцето
Ако сте спрели със сарказма и използвате енергията си за положителни емоции, които да ви носят дивиденти, мога да предложа по 2 кода на КК за първите 10, които ми пишат.
Нямам време сега, прибрах се само да взема душ и хуквам отново по улиците.
Само да споделя още нещо и изчезвам- за всеки регистрирал се в Мимириум-а и попълнил всяка анкета, от септември започва томбола с награден фонд 50 лв  за 1 участник. Вчера ме уведомиха. Та колкото и да не ви се вярва на някои от вас, фирмата плаща .

# 2 912
Имам няколко кода от стъклото на кока кола,ако някой ги иска.
Писах Ви,ако може за мен

# 2 913
Остана ли нещо?
Ако сте спрели със сарказма и използвате енергията си за положителни емоции, които да ви носят дивиденти, мога да предложа по 2 кода на КК за първите 10, които ми пишат.
Нямам време сега, прибрах се само да взема душ и хуквам отново по улиците.
Само да споделя още нещо и изчезвам- за всеки регистрирал се в Мимириум-а и попълнил всяка анкета, от септември започва томбола с награден фонд 50 лв  за 1 участник. Вчера ме уведомиха. Та колкото и да не ви се вярва на някои от вас, фирмата плаща .

# 2 914
Има ли още свободни кодове?

# 2 915
Преди малко си заявих раницата на кока кола спечелена вчера. Направо ме питаха за офис на еконт не са искали адрес и казаха че ще получа смс когато е в офис. Мисля че човек може да заявява 2 награди или повече защото ти казваш кода и след това те питам за име и адрес, явно от 1 профил може само 1 раница, не знам да не ви объркам но ако някой иска да пробва, нека пише тук какво е станало.

# 2 916
  • София
И все пак в Каменица/Изипей приемат ли половин езичета от кенове? Купила съм 2 стека, но мъжът ми изпива едва 3-4 бири седмично. Нямам търпение да ги регистрирам. То и с тези темпове няма и да ги изпие до края на играта. Simple Smile

В Била бирата е по 79 ст.

# 2 917
  • София
Няма значение опаковката. Аз купувам винаги от червения и не гледам опаковката.

# 2 918
  • Варна
И все пак в Каменица/Изипей приемат ли половин езичета от кенове? Купила съм 2 стека, но мъжът ми изпива едва 3-4 бири седмично. Нямам търпение да ги регистрирам. То и с тези темпове няма и да ги изпие до края на играта. Simple Smile

В Била бирата е по 79 ст.
На мене счупените ми го взеха. Изглежда зависи от касиерката.

# 2 919

Кога ще има Мимириум за I-phone?
Искам и аз да се включа.

# 2 920
Изпуснала съм всички кодове за колата , които съфорумка е качила, много мил жест, браво на Вас!
Имам въпрос към дамите попълващи дневника на GFK понеже не ми вдигат днес 100 пъти звънях, ще питам вас: като попълвате дневника в общата сума на първата страница включвате ли хляб, яйца, ако е онлайн магазин доставка, торбичките или трябва да се извадят.? Защото аз до сега и трите дневника все съм включвала и доставките ит онлайн магазин, и торбичките всеки ден от магазина, и хляб, яйца които не намирам после в графи.
Доставката не бих вписвала, останалото - да.

# 2 921

Кога ще има Мимириум за I-phone?
Искам и аз да се включа.

Трябва да питате разработчика Wink

# 2 922
Ако има останал някой код на КК бих се пробвала, мерси.

Фудпанда само в София ли предлагат доставки от магазини? Видях списъка, но ми се струват само софийски адреси, а за другите градове нищо.

# 2 923
Фуддпанда те лови по местонахождението и спрямо него ти предлага магазините. Дори и с разлика половин км в София се променят.
Другият вариант е в реда за адрес да въвеждаш ръчно и така да проверяваш.

# 2 924
Не мога да не се похваля! Спечелих само с един код, така желаната раница за моите близначки, а толкова много кодове качих преди това! Все още има хора с добри сърца! Когато нещо е дадено от сърце то и късметът е насреща. Благодаря ти Sisipisito! Бъди жива и здрава, и печели с лекота това, което сърцето ти желае!

Общи условия

Активация на акаунт