Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 143
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 925
На мен Фуудпанда ми показва някакъв съвсем друг адрес, в друг край на града и затова винаги въвеждам ръчно.
Софтуерът им не е много смарт.

# 2 926
Ако се повтарям с играта на Икеа- извинете ме...
Пак ще се търсят думи и ще се дават 10лв.
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/08/specheli-tochki-ikea-family.html

# 2 927
  • Пеликания
Точките от Икеа може ли да се комбинират с ваучер?

# 2 928
  • Лясковец
Думата е ASKVOLL,но трябва да се открие, и буквите се добавят в жълти кръгчета, и чак след като се намерят  ,
има бутон за регистриране.

# 2 929
За хората от Пловдив и гостите на града...
Мебелино Ви кани на 5-ти Септември от 10:00 часа на откриването на новия ни магазин в гр. Пловдив, който се намира на бул. Санкт Петербург № 63 и е разположен на впечатляваща площ от над 2000 кв.м.

Ще има много изненади:

-100 ваучера х 100 лв. на ПЪРВИТЕ 100 от Вас, които може да използвате до края на месец Септември, само в магазин Пловдив.
-Томбола с много награди – Всеки посетил магазина в деня на откриването, ще има възможността да участва в томбола за спечелването на една от 5 етажерки Love.
-Гост изпълнител - Тино - за доброто настроение на гостите ще се погрижи Тино от Гласът на България.

-Топ продукти на топ цени – Само в деня на откриването, само в магазин Пловдив

-Колело на късмета – закупи, завърти и спечели.

# 2 930
  • Под Слънцето
Само да споделя още нещо и изчезвам- за всеки регистрирал се в Мимириум-а и попълнил всяка анкета, от септември започва томбола с награден фонд 50 лв  за 1 участник. Вчера ме уведомиха. Та колкото и да не ви се вярва на някои от вас, фирмата плаща .

Кога ще има Мимириум за I-phone?
Искам и аз да се включа.

Седя в една градинка на сянка, че се опекок кат сварена скарида и ще отговоря само за теб - момчетата са са арбитраж с ейпъл за приложението. Стискам им палци да мине положително за тях.

На останалите 7 / до сега/ страници с искане на код не мога да се справя в момента.

# 2 931
Благодаря ти за отговора! И аз им стискам палци.

Днес наистина е голям мор. Simple Smile

# 2 932
Думата е ASKVOLL,но трябва да се открие, и буквите се добавят в жълти кръгчета, и чак след като се намерят  ,
има бутон за регистриране.
Явно е еднаква думата. И аз я намерих. Предишният път бяха различни думите.

# 2 933
  • Велико Търново
Благодаря че споделихте думата! Пакщях да зяпам 10 мин и накрая щях да се откажа Sad

# 2 934
Ако има останал някой код на КК бих се пробвала, мерси.

Фудпанда само в София ли предлагат доставки от магазини? Видях списъка, но ми се струват само софийски адреси, а за другите градове нищо.

ако не са ти дали, пиши ми остана ми един, една раница ми стига Simple Smile

# 2 935
Може ли малко помощ за играта на ИКЕА. Не иска да ми зареди бутона “изпрати”. Въвежда си картата и думата, както и кап-кода, но не ми дава да продължа. Неактивен бутон “изпрати”.  Някой има ли подобен проблем? И какво да правя?

# 2 936
И..аз се нареждам, за код от КК🤗Ако, някой има излишен, ще съм благодарна да ми изпрати на ЛС. 🤗

# 2 937
  • Пеликания
Може ли малко помощ за играта на ИКЕА. Не иска да ми зареди бутона “изпрати”. Въвежда си картата и думата, както и кап-кода, но не ми дава да продължа. Неактивен бутон “изпрати”.  Някой има ли подобен проблем? И какво да правя?
Презареди и пак пробвай.

# 2 938
Доколкото успях да разбера, доставката за поръчка от икеа струва 9 лева за провинцията, май не си струва да участвам. Някой поръчвал ли е скоро от тях - да сподели опит.

# 2 939
Доколкото успях да разбера, доставката за поръчка от икеа струва 9 лева за провинцията, май не си струва да участвам. Някой поръчвал ли е скоро от тях - да сподели опит.
Последният път поръчвах май беше април месец, когато пак даваше по 10лв. Доставката ми излезе около 6лв. Интерлогистика ми донесоха нещата доста бързо, въпреки че очаквах забавяне заради многото поръчващи. По спомен тогава се коментираше в темата, че точките могат да се ползват и в магазин.

Общи условия

Активация на акаунт