Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 087
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 970
Получихте ли дневниците от Домакинския панел?

# 2 971
Миналата седмица в мейла пишеше, че не важи за ДМ, в днешния не пише.

# 2 972
Само да споделя още нещо и изчезвам- за всеки регистрирал се в Мимириум-а и попълнил всяка анкета, от септември започва томбола с награден фонд 50 лв  за 1 участник. Вчера ме уведомиха. Та колкото и да не ви се вярва на някои от вас, фирмата плаща .
Само да уточним на кого са платили до този момент?

# 2 973
Дано важи, че в наш'то село няма други магазини.

# 2 974
По-скоро са пропуснали да го напишат. От самото начало на ДМ във ФП не важат никакви ваучери.
Дано не съм права и да се зарадват хора, за които е единствената възможност ДМ.

# 2 975
Получихте ли дневниците от Домакинския панел?
Във вторник казаха че ги изпращат,да ги търся в пощата другата седмица

# 2 976
Някой връщал ли е покупка от Емаг с ваучера от Колата? За колко време освобождават ваучера?

# 2 977
  • София
След колко време, след заявяването на раницата от КК пристига в Еконт, че ще пътувам и да не я върнат и друг може ли да я получи вместо мен?

# 2 978
Може ли малко помощ за играта на ИКЕА. Не иска да ми зареди бутона “изпрати”. Въвежда си картата и думата, както и кап-кода, но не ми дава да продължа. Неактивен бутон “изпрати”.  Някой има ли подобен проблем? И какво да правя?

Току- що говорих с Икеа, имало технически проблем, обещаха бързо да го отстранят.
Благодаря за информацията. Мислех, че нещо не правя правилно. 😉

# 2 979
Аз от кенчетата на Каменица езичетата ги обръщам на 180 гр . надигам ги леко, и те съвсем леко се огъват нагоре. Така записвам кода и не се налага да ги чупя наполовина.
Да, но когато се наложи да се предадат за награда, няма как да не се чупят.

# 2 980
  • при късмета
С половин езици от кенчета си взех картата от каменица. Жената само кодовете свери, щом се четат и са цели кодовете, никой нищо не може да каже. Даже не ѝ направи впечатление, че езика е наполовина

# 2 981
Пак писали за завист и злоба. Аман. Ставате смешни вече. Smile
При покупка на Пуфис гащи пак дават скреч карти. Нашите са от Бамболино.
Книжката е същата, пъзела май е по-различен.
Скрит текст:

# 2 982
Искам да благодаря на Жълтоклюно патенце за кода за раницата на Кока Кола.Човек с голямо сърце.Желая ти дъжд от награди.

# 2 983
  • София
Аз от кенчетата на Каменица езичетата ги обръщам на 180 гр . надигам ги леко, и те съвсем леко се огъват нагоре. Така записвам кода и не се налага да ги чупя наполовина.
Да, но когато се наложи да се предадат за награда, няма как да не се чупят.
Ами ние целите си ги оттчупихме. После като отваряме просто го завъртаме наобратно. Но се отваря кенчето по- трудно

# 2 984
Някой връщал ли е покупка от Емаг с ваучера от Колата? За колко време освобождават ваучера?
Аз. Бързо става, но нямаше освобождаване на ваучер. Имах само ваучер за 3 лв., които бяха над 30 лв. Наложи се да им пиша допълнително и ми изпратиха нов код за ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт