Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 016
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София
Здравейте, дали ще е удобно някой да ми изпрати код на кока кола ако не е много нахално Frowning1
И ако на някой му трябва думата в Икеа днес е EKTORP 🙂

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:28 от den _si

# 3 121
didka, ще пиша после. Аз ще поръчвам след час някъде.
Дано се оправи проблема при теб! Някой назад беше писал, че ДМ не приемат ваучери, нека се включи някой, който е по - запознат.

# 3 122
Поръчах преди малко от ДМ Русе с кода. в момента статуса е +куриера взе вашата поръчка и пътува..в очакване съм

# 3 123
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем в Easypay за получаване на печалба от Каменица, и по-конкретно - грешно подадени кодове?
Касиерката се държа безобразно и дори не пожела да ми каже какви кодове са подадени от Каменица.
Ще им звънна в Понеделник, но не знам доколко ще ми съдействат, та ако някой има съвет? Flowers Hibiscus
И още нещо - имам код за отстъпка от 10 лева при поръчка на очила Кландестино - ако някой го иска моля да ми пише на ЛС.

# 3 124
  • оттам, откъдето започва България
Поръчах преди малко от ДМ Русе с кода. в момента статуса е +куриера взе вашата поръчка и пътува..в очакване съм

Какъв ваучер ползваш за ДМ?

# 3 125
Поръчах от ДМ с кода на пандата Pazar15, всичко пристигна много бързо.
Благодаря на споделилия Heart
Не намирам условията за този код - кога и докога е валиден?

# 3 126
Ами явно е валиден веднъж за всеки акаунт, въпреки че никъде не го пише.
Иначе в събота до края на септември може да се ползва.

# 3 127
Ами явно е валиден веднъж за всеки акаунт, въпреки че никъде не го пише.
Иначе в събота до края на септември може да се ползва.
Това е ясно, но имам съседки, пенсионерки, на които мога да помогна поръчат и да спестят някой лев...

# 3 128
Аз се чудя дали да не поръчам на родата, като плащам с моя карта обаче...имат ли значение имената на картата..?

# 3 129
  • Варна
Аз се чудя дали да не поръчам на родата, като плащам с моя карта обаче...имат ли значение имената на картата..?
Не нямат. Аз поръчах с карта от Ирландия на мъжът ми.

# 3 130

Какъв ваучер ползваш за ДМ?
[/quote
Pazar15

# 3 131
Петя, честито за айфона! Няма нужда да доказваш на никого нищо! Пожелавам със здраве да се ползва и само хубави новини да получавате по него!

Благодаря ти,да ти се връща!
Стана ми малко обидно от факта,че излязох лъжкиня,но няма пр.Живи и здрави.
Мм го ползва
Съжалявам. Повярвах ти още първия път като се похвали.  Не е нужно да доказваш разбира се. Извинявай. Не го приемай лично казах....всичко е в кръга на шегата и любопитството.. не съм се и съмнявала че като се похвали някой лъже или нещо подобно

# 3 132
Някой да се похвали с награда от JYSK 😁 Преди малко пробвах но нищо не даде, утре пак ще пробвам

# 3 133
2 дни играя, но нищо. Аз си спомням подобна игра и преди и нищо не ми се падна...

# 3 134
И аз се пробвах днес и нищо. Много малка изглежда вероятността да се спечели, ако изобщо я има.

Общи условия

Активация на акаунт