Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 049
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 150
  • у нас
Hope17, заповядай:

https://jysk.bg/spin-and-win

# 3 151
Играта на Икеа,може ли през телефона да се намират тези думи,може ли някои да я сподели, че нещо не я схващам 🙄

# 3 152
Играта на Икеа,може ли през телефона да се намират тези думи,може ли някои да я сподели, че нещо не я схващам 🙄
Може. Аз вчера така я открих.

# 3 153
  • Пеликания
И аз през телефона намерих думата. Сега си чакам точките.
А някой знае ли дали може да се комбинира с ваучер?

# 3 154
Трябва да си направя family карта в Икеа с мобилния номер ,за да се трупат тези точки от откритите думи 🙄

# 3 155
На Икея последната буква в коя стая е ? От 20 часа ги търся и не мога да я открия. Благодаря предварително.

# 3 156
  • Русе
От кой магазин поръча? Аз отново се пробвах в Кафету, приеха поръчката,изтеглиха парите и затвориха отново . Съответно поръчката е отказана...поговорихме си с фуутпанда-та...ама файда ...сега гледам никакъв магазин не е отворен за Русе...и ДМ изчезна.
И аз пробвах от Кафету, а като не стана и от Черно пиперче- същия резултат, приеха поръчката, а по-късно я отказаха. То не останаха магазини от Русе в пандата, за къде да пробваш ? Rage

# 3 157
Добър Вечер! Искам да попитам дали ще може някой да ми даде код от КК много искам да спечеля раница, разменям за ваучер от зайците по избор. Благодаря предварително!☺️

# 3 158
На Икея последната буква в коя стая е ? От 20 часа ги търся и не мога да я открия. Благодаря предварително.
Пусни си виртуалната разходка автоматично и много бързо ще ти излязат всички букви. Думата е ASKVOLL. Бутона за автоматична разходка е долу вляво, не помня точно кой беше, че вчера я търсих и аз като луда докато се светна.

# 3 159
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем в Easypay за получаване на печалба от Каменица, и по-конкретно - грешно подадени кодове?
Касиерката се държа безобразно и дори не пожела да ми каже какви кодове са подадени от Каменица.
Ще им звънна в Понеделник, но не знам доколко ще ми съдействат, та ако някой има съвет? Flowers Hibiscus
И още нещо - имам код за отстъпка от 10 лева при поръчка на очила Кландестино - ако някой го иска моля да ми пише на ЛС.

Чета малко по диагонал, но в Изи пей са отвратителни. Звънях в четвъртък на Каменица, свериха ми кодовете и са тези които дадох на тъпата крава, дето ми стопи нервите в Изито. Но според нея съм нямал печеливши кодове, не били тези, не ги виждала добре, пуфте, сумте, мрънка и си тръгнах. От Каменица казаха, че масово получават такива оплаквания, но нищо не могат да направят. Ако имам проблем като отида в Понеделник да им звънна и те да говорят с касиерката, та да се разберат.

Не моля за кодове, защото днес без капка срам отлепих 7-8 от една каса в Мелник, но някой май ме беше изпреварил Simple Smile Да уточня за критиците - изпити и подредени за замяна Simple Smile

# 3 160
  • София
Привет! Минавам да драсна, че си смених потр.име от Maria Ivailova на MariDe, да не се чудите кой е Grinning

# 3 161
Днес за първи път използвах картата Каменица в хранителен магазин и след завъртане на колелото ми даде 4 лв.
Пих кола на заведение няколко пъти заради раницата, но нямах късмет. Ако някой подарява с радост ще я взема. Желаещите преди мен са толкова много, но все пак надеждата нали последна умира.
Късмет на всички в игрите!

# 3 162
Искам да изкажа дълбока благодарност на Лавандулова гора , благодарение на нея спечелих раница току-що! Дано не я засрамвам, но съм удивена и много щастлива! Поклон за добрината!

# 3 163
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК,защото в нашето село няма стъклени бутилки 😔

# 3 164
Вече получих един код за Колата от една мила съфорумка, с който не успях да спечеля. Ако някой има излишен, за да опитам пак, ще съм му много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт