Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 172
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 210
Играта не свършва ли утре? Някой ако не иска буркана си да пише Simple Smile
Да се похваля, днес убедих ММ да пие Каменица, а той като ме видя с телефона веднага и ми комарджийка! Simple Smile
Не до 30 август е играта на Милка
Утре теглят последните 100 буркана, ако не спечеля също ще помоля някой който не иска буркана да ми пише . 😊

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 15:10 от Станимир Иванов 641942

# 3 211
Бурканите на Милка ги разменят за капачки на Каменица, не искат за други награди. Вече питах. Ще чакам края на играта на Каменица и пак ще питам.

# 3 212
Полезна информация за броя на оставащи награди, за съжаление регистрирах 2 бележки точно за бухала, преди да прочета. Надявам се на буркан поне. Успех на всички!

# 3 213
някой да е спечелил от играта на Кинг - до тук регистрирах 15 кода по различно време на деня и нищо - Мрън.
Все още не успявам да спечеля така желаната раница на КК - 3 потребителки ми изпратиха кодове, за което съм им много благодарна - сега 2та кода ги "стискам" и се чудя кога да ги регистрирам. Тази година ми е многооо слаба от към награди.

# 3 214
# 3 215
Също така играта на Шуменско свършва утре 31 август. Изобщо раздадоха ли всички барбекюта, в сайта не е обновявано от 3 август и пише че до тогава са останали 39.

# 3 216
  • София
Здравейте, аз искам да благодаря на Vesi L. за подарените билети за Кино Арена. Simple Smile От години играя за тях в mysparx и все не печеля.

Вчера използвах и ваучера на фуудпанда за Фантастико. Другата седмица ще пробвам и от профила на майка ми за ДМ.

Голямо въртене в тая Икеа, чак се изнервих. Последната буква въобще не я видях.. Може би се е появила под надписа, където се събират другите букви, не знам.

# 3 217
Играта на Милка, която е до днес още не е свършила , а аз нямам търпение за друга 😀 Отправих въпрос към Милка на лс във фейсбук дали ще имат скоро нова игра, а те ми отговориха, че наградите предстоят! Писаха да следя страницата за да разбера когато стартира новата игра! Нямам търпение да разбера какви ще са наградите!

# 3 218
  • Пловдив
В Икеа за всяка позната дума ли дава 2500т,демек 10лв,или за всички думи взети заедно?

# 3 219
В Икеа за всяка позната дума ли дава 2500т,демек 10лв,или за всички думи взети заедно?
Трябва да намериш само една дума и да се регистрираш. И други думи да намериш не може да се регистрираш повече от веднъж за периода на играта.

# 3 220
Оправи се колелото на Юск. Но нищо

# 3 221
Аз се връщам към темата за (не)работещите батерии на Старопрамен, тъй като имаше и други писали. Оказа се, че с друг кабел успява да зарежда стар модел телефон (някакво Леново на майка ми на поне 5-6 години). Явно обаче при по-новите модели има някаква защита, може да зависи и от ампеража и след 1-2 минути изключва.

# 3 222
Сдобих се с кодове за КК. Играя за ваучер, но вече имам втора раница. Още не съм заявила и тази на племенницата ми. Играх с моя и на мм с мейлите и нямам друг, а не искам да правя само заради играта. Не искам супа от раници.
Хем се радвам че спечелих, хем пък не спечелих каквото исках. Вече разбирам разменящите и продаващите Joy
Така или иначе имам две деца и втората раница няма да е излишна някога във времето, но някак се чувствам кофти.

# 3 223
На работа затвориха барчето ни. Видях една каса, вътре към 7,8 коли. Взех си етикет четата. Изненада аа... Не стават, 8 символа 🤐

# 3 224
  • София
На работа затвориха барчето ни. Видях една каса, вътре към 7,8 коли. Взех си етикет четата. Изненада аа... Не стават, 8 символа 🤐
Мисля, че тези ставаха за Спаркс-а. Само трябва да изчакаш новото приложение от 1 септември.

Общи условия

Активация на акаунт