Отговори
# 4 965
  • София
Щом е за мен, значи е и за теб.
Групата ми беше супер яка, много ми помагаха и ми даваха сили. Лошото беше, че три часа катерих до там в ужасна денивелация, жега и бях на предела.
Но се справих и съм горда от себе си!

# 4 966
  • Тра-ла-ла
Само на Караджов камък не съм ходила от свещенния триъгълник - Кръстова гора- Белинташ-Караджов камък. Пеша не бих си го причинила. С джипове съм чела, че има глоби, ако те гепят

# 4 967
Ти остави глобите, ами ако те набара някой еколог-природозащитник, може и друго да отнесеш Simple Smile

# 4 968
Гордж, откъде тръгнахте, та 3 часа катерене?
Русалките са мн красиви и са с червени коси Simple Smile интересни създания са.
Алекс, ти почти ме описа Wink

Подозирах нещо такова, чак се притесних някой да не хване Елиff русалката както си плува и после да я върне в морето.
Джейми, надявах се на нещо подобно, ама на, никой ма не щя Joy И утре ще трябва да се връщам дома Cry

# 4 969
  • Варна
Колко км е маршрута пеш?
Eliff, сега излизат градусите. През деня са предимно женени тюлени.🤭

# 4 970
А, Вив, бягам аз от гларуси. Не са ми в категорията Stuck Out Tongue Winking Eye
На всички, които искат да отидат до Караджов камък, препоръчвам да тръгнат от Кръстова гора - леко и приятно ходене. Час, час и половина май беше. Единствено стълбата може да ви затрудни, затова си вземете мъжка компания. Но се качете, горе е неописуемо.

# 4 971
  • София
От с. Мостово тръгнах.
Ако е било да се возя в джип да ме добутат и метнат в близост, щях да ходя в Триград - пещерите - Орлово око.

Аз съм от малкото, които твърдят, че Кръстова гора я скапаха.

# 4 972
Само аз ли ще отсрамвам мъжката част от спама тази вечер? Наште планинари и въдичари или са по-съсипани от Прекрасната, или са на третата обиколка от 4х100.
Даже ученика липсва, което е много странно.

# 4 973
Поздравления, Горджи!
За Кръстова гора сме на едно мнение

# 4 974
  • Варна
Непознат ми е този район, уви. Кръстова гора си е комерс. А има доста неизвестни тракийски реликви.

# 4 975
  • Тра-ла-ла
Аз съм от малкото, които твърдят, че Кръстова гора я скапаха.
Не знам как е било преди 100г. образно казано. Но единствения път когато бях преди 5-6-7-8г.....разочаровах се. Едно място, което може и да има енергия, но изглежда адски изкуствено и с цел голяма печалба. Стенописите по параклисите...приличаха на анимация. Толкова са бързали да усвоят пари и да захлебят, че на една голяма икона в църквата стояха чертите с молив под текста....

Манастирите не са това, което бяха. Нито монасите/монахините....Вече всичко е за кинти. И всички религиозни сгради се правят да мязат на лъскави музеи. Няма атмосфера...

# 4 976
  • София
Аз знам как беше преди 20 години и бях дете - наистина магнетично място, сега е блякс.

# 4 977
Уличният репортоар отново е на ниво - дотук рок, продължава с Джон Фаръл (ако правилно чух Rolling Eyes), известен бил в далечна Австралия

# 4 978
Добър вечер! Прибрах се и пак подхващам записките. Признавам, че съгреших днес, но до преди малко гушках най-красивия мъж на света. Heart

# 4 979
  • София
Излизай, съгреши пак Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт