Отговори
# 4 980
Няма как, той скоро ще спи. Joy

# 4 981
  • Тра-ла-ла
Добър вечер! Прибрах се и пак подхващам записките. Признавам, че съгреших днес, но до преди малко гушках най-красивия мъж на света. Heart
Веднага да ми се отчетеш със снимка и размери Bowtie

# 4 982
Джу, 92 см, ще Ти пратя снимка във вайбър. Grinning

# 4 983
  • Тра-ла-ла
Джу, 92 см, ще Ти пратя снимка във вайбър. Grinning
Каа...каа...как 92см бре?! Обрулил ти е сливиците отдолу нагоре Joy

# 4 984
Горджи, ти ще я караш Тайчото и да потрети. Пожали го малко тоя най-красив мъж малко...

# 4 985
  • София
Горджи, ти ще я караш Тайчото и да потрети. Пожали го малко тоя най-красив мъж малко...

No mercy.

# 4 986
Разврат цари в темата.. Съгреших, защото не учих цял ден, а гушках братовчед си, който е на две и е висок 92 см. Joy

# 4 987
  • Варна
Ако е готин може и до шести. Явно е детенце. От паузи със съгрешения се помни повече.😉

# 4 988
Разврат цари в темата.. Съгреших, защото не учих цял ден, а гушках братовчед си, който е на две и е висок 92 см. Joy

Ми казвай ги по-рано тия работи бе Тайчо!
Уж всички жени знаят, че ако искат красив, умен и добър мъж, трябва да си го родят, но виртуално пак хвърлят поглед настрани към наличните.

Ей тука едни австралийци за Елиff
Но тях всички ги знаете, сигурен съм.

# 4 989
  • София
Дайте нещо за лека нощ и дано не се наспя в 2 Rolling Eyes

# 4 990
Нали беше много уморена? защо сега пък в 2 часа? Или си правиш сметка някой да те събуди през нощта, че и такива работи четох в една друга тема. Сутрин, вечер и в 2 през нощта. Simple Smile

Хайде, от мен да мине, нищо че съм я пускал вече.
Не ми отговаряй Simple Smile

# 4 991
  • Варна
Аз след малко отивам да натисна възглавницата и да събирам сили за утре. Ще обикалям половината ден по задачи с дъщерята, че и пак жега го дават тука.

# 4 992
Да ви отворя очите с една зимна плажна снимка. Поставена в рамка, закачена е в една пиринска хижа, но няма да ви кажа коя Simple Smile
Подозирам, че е стара реклама на Балкантурист. А може и да не е Simple Smile
За мен е доказателство, че има (имало е) и не толкова срамежливи момичета, като в спама на бг-мама Wink

# 4 993
Ния тука не са момичета, не са и срамежливи.

# 4 994
  • Варна
James,тази снимка е от периода м/у световните войни.

Общи условия

Активация на акаунт