Отговори
# 75
Тайче, аз също съм против блокирането на булеварди от напоени обилно с бири по обЕд ревАлюционери. Ако се иска действителен блокаж, да одят да блокират пред къщите и кабинетите на въпросните. Сега блокират единствено градския, на останалите гражданя трафика и комбайните. Laughing

# 76
Да се срамуваме заедно, Бази? Blush

# 77
"Революционерите" освен да ги употребят, друго няма да се случи. Еди и същ подход никога не носи различни резултати, ама на кого да му дойде на акъла.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 18:26 от luna

# 78
Тайче, с теб съм, ама грам не се срамувам, не съм от срамежливите аз.
Луне, те са нужни, за да има промяна, аз ги толерирам, но не се припознавам, просто не съм част от тълпата, не се научих и няма за кога. Промени се правят с напън от масата, после поемат други.

# 79
Акъл,цикъл и ерекция не дойдат ли овреме - забрави!

# 80
  • София
Аз вдигам комшиите, счупих се от танци.
Има неидентифициран мъж вкъщи, ще ме лапне. Още не знае, че е у нас Joy

# 81
Трябва някаква засилка, но тия, които поемат нататък са същите. системата е същата, няма как да стане промяна, освен леко позамазване на очите с псевдо-промени. Трябва голямо разтърсване, а не от време на време площадни паради и кръстовищни сбирки.

Със слушалки съм, на никого не продънвам ушите, освен своите лични. Ама и не чувам нищо странично.

# 82
Не обичам масовки и крясъци. Още по-малко обичам да не знам ще стигна ли за където съм тръгнала. Уважавам правото на мнение и протест, но не и да ми се натрапват чужди идеи като общовалидна истина.

# 83
даниъл радклиф преди седмица е станал на 31 г., а хари потър - вчера на 40
има неща, които е някак странно да остаряват
бон джови не е измежду тях

"изборите, които правим, хари, а не способностите ни, показват какви наистина сме"

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 18:50 от bubanka

# 84
  • София
Бон Джоуви е вечен. Ходещ и пеещ секс.

# 85
Съгласна съм и подкерям промяната, но блокирането на кръстовища и пътища е най-чутовната тъпотия която можеха да измислят. Това е безсилие! По този начин само вредят и настройват останалата част от обществото срещу себе си. Какво съм виновна АЗ примерно за да ми блокират пътя и да търпя глоби примерно заради закъснения на работа да речем? Да отидат в Банкя да му блокират карето на "онзи"и на останалите кратуни, да не може и за хляб да излезе и тогава ще ги подкрепя наистина. Това, което правят са тъпотии на квадрат, само дават поводи да бъдат употребени, за което някой спомена вече.

Офффф, да ви се оплача, цял ден бях бяла и добра , никой обаче не оценява. Провокираха, провокираха(близки), търпях, търпях, че като креснах, станаха по-тихи и от водата и по-ниски и от тревата. И, защо, беше всичко? Много се изнервих.

П.П. да се запиша и аз в новата темичка.

# 86
Гордже, накови го този, какво не отразява домакинята.

О, аз вече съм дала мнение за сегашните "протести". И то е, че бих подкрепила даже лично, ако виждах алтернатива. И най-вече, ако знам какво мога да искам като последствие. Минимална разботна заплата – 1000 евро, комисия по прозрачност на изразходването на евросредствата, контрол на съдебна власт, контрол на събиране н приходи в бюджета и т.н. Говоря ги тези неща от позицията на експерт в държавната администрация. Това зеене на общо основание "оставка", "иди си", "корупция" освен за разходки, е непродуктивно, ако не знаеш какво следва и какво искаш конкретно.

# 87
Абсолютно! Повечето като ги питат какво искат, отговарят "абе да свалим тези, после ще му мислим"

....падам и умирам. Малоумщина

# 88
  • Агент под прикритие
Бази, съгласен съм с теб за по-голямата част от това, което си писала, но минимална работна заплата от 1000 евра за икономика като нашата е илюзия. Трябва работеща такава.

# 89
С кофти материал няма как да направиш нещо хубаво - факт!
Сегашните няма с кой да ги заменим за момента.Изхода е да можем да ги управляваме,но те всички дълго и упорито ще се съпротивляват.И трябва да се редуцират до 1/3 че са много. Трябва и прозрачност и отчет кое как се прави и се харчат парите.Но всички се оправдават с нарушаване на права и свободи.....

Общи условия

Активация на акаунт