Отговори
# 90
Поздрав, Горджи.
Скрит текст:

# 91
Да, за мен алтернативата е силен натиск за прозрачност. Да си стоят сегашните, но да знаят, че даж еи да пръднат "дронът" вече ги лови и всичко се знае. И да се намали читалищната дейност и да се върши работа, за което са избрани, а не да ми карат още н амутренската от 90-те. Смазване на бизнеси, подмолен контрол и манияулиране на съдебната и изпълнителната власт през мнозинството на законодателната с прекарване на малоумни законопроекти. Отделно оставям безхаберието и липсата на контрол. Ма ааз налЕ съм контрольор, мен професионалното изкривяване веднага ме боцва и виждам какво става. В миналото де. Сега съм кретаивница, свободница. Но то от някои неща не мож избяга. Smiley

# 92
В момента прозрачността няма как да стане поради липсата на независимост на институциите. Като пример правомощията на главния прокурор - нямало право да разследва действащия президент, но след като изтечал мандата на президента можело.След дъжд качулка.Разследването на президента било репресия - глупости! В Италия прокуратутата има такива права, а дали е виновен президент/премиер/депутат се вижда в съда след като се представят доказателства. А в съдебната ни е пълна каша но това е друга тема.За мен депутатите не трябва да имат имунитет и да може да се сменят от хората,от чийто район са избрани в случай,че не си вършат работата.
Но ситуацията е такава, че никоя партия в парламента не иска прозрачност - всички са едни и същи,само с различни имена на партии.Всеки гледа далаверата и имунитета осигуряващ му безнаказаност.

# 93
Лане, добре си го написал за прозрачността и независимостта и съм много съгласна, но за да стане написаното трябва съществуващите да бъдат подменени. И затворихме кръга.
Ели, няма как да ме уцелиш да ме видиш на снимка тук.
Сигурно, което не пречи да те "пощипвам" Wink
Прочетох някъде и за неостаряващ и вечно зелен Бон Джоуви. Еми, не съм съгласна! Гледах го на живо,  стадион "Васил Левски" и що ли ми трябваше. Магията умря 😏
Хайде и от мен поздрав

# 94
  • Варна
Не го харесвам Бон Джоуви.

# 95
От какви жени те е страх James ?

Вивиана, какво да ти кажа на такъв реторичен въпрос? Ти отговор не очакваш, нали? Wink

Мога да кажа само - Парен, даже студена супа духа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Както нямам фейсбук, не съм разбрал кой кого блокирал.
Но от мен да знаете - революция без хилотина не е никаква революция.

# 96
Тези, които са на власт могат да се подновят но не от раз.Всички нови лица трябва да се видят стават ли или не.За момента трябва да се затегне контрола над управляващите.Идват избори.Да видим, каква ще е активността, защото много хора,които не са гласували в момента протестират.Дано им дойде акъла.Също така и предизборните платформи.Много бързо се забрави какво се обеща.Там може да се натиска -обещал си, направи го.Ако не - излизай от парламента.И така.И непрекъснато дебнене какви ги вършат управляващите.
Това може да се направи към момента.

# 97
  • Варна
Защо оспамихте релакс темата с политика? Вдигането на заплатите зависи от възхода на икономиката. Това не са пенсии, за да се коригират. Нямало алтернатива...Ако ВСИЧКИ откажат да работят за минимум ще има повишение. Ако спрат, за ден, да пазаруват ще паднат огромните надценки. Невежество и егоизъм ни е основния проблем. Аз не чакам месия или новия Ганди, Мандела. Убедена съм, че мнозинството не са и чували за тях.
Ситуацията у нас е- жена ми е крадлива к@рва, но по-добра няма.
Аз ще емигрирам, ако се запази статуквото. А бях най- ревностния защитник на всичко бг и родно. Детето ми няма да живее в лудница.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 20:18 от Viviana91

# 98
Нещо вихизпуснах.
В момента съм така

# 99
Виви,  за мен е утопия ВСИЧКИ в държавата да направят нещо. То в една компания не се случва. Даже в един отдел от компанията не се получава. Работиш, всеотдайно и като мине зорът ти казват "Всички сте заменими". И стоят интелигентни хора, слушат и мълчат. Никой не обича да е безработен.
А като чуя вече как се търсят лоялни служители се смея с глас.

Дидо, ми зле ти е 😉

# 100
  • София
Мен не ме купиха за лице на протеста. Да го яхна, обуздая, поведа....
Да му берат гайлето Laughing
На мен ми ходи по гайдата кметчето, другия кмет, столична община. Обаче съм писклива....

# 101
  • Варна
Наздраве Дидо!
Eliff, зависи от компанията. Някои си мотивират служителите и печелят.
И на мен ми е добре, но кмета ми е осъден зо злоупотреби с чужди имоти. А някой, някъде, в затънтен край реве.
Дори и обувките да ми лиже, злоупотребява ли с други е аут.

# 102
  • Тра-ла-ла
Отивам в Декатлона да меря мъжки плажни шорти Joy Е, миии...аз съм 1.60м 55кг, а размер S ми беше тесен в ластика, а бандажът ми стягаше. Не знам кви джендъри успяват да се нацедят в тези миниатюрки...и какви орехчета се побират в мрежичката Joy

# 103
  • София
Джоуви ставаше, ма за период от време, макар и немалък. Вече е папуняк.
Тия двамата са вечни. Нищо, че единя вече го нема.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт