Звездни компромати - Август'20

• 269 705
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 055
Много е секси с детето на заден фон.

# 2 056
Кендъл Дженър и женaтa нa Бийбърa
Скрит текст:

Киaну от 88-мa
Скрит текст:

Тинa Кунaки и Венcaн Кacел
Скрит текст:

# 2 057
  • на пистата
Страхотни дупета(на горните две снимки)не ката на Валериева правения изсулен задник.

# 2 058
Дупетата със сигурност имат намеса, но качествена .

# 2 059
Тази новина за Георги Христов е стара, още когато Патрашка беше в Папараци, но не си спомням Христов да е разкривал, че е баща в предаването...

# 2 060
На всички ни е ясно, че Тинчето има голям бюст, не е било нужно да избира такава рокля, че да преливат.

# 2 061
  • Rock & Roll feeling ...
Цветелина Янева колкото и да е сдържана, отдалеч дрънчи на кухо. Може би по-тъпа от нея е само Анелия. И тя е известна със своята.......сдържаност.  
Как живеят с 200 думи речников запас е световна загадка, ама ей нА - може!!!!

Dart

Аз не съм виждала на живо Янева, но от екрана я намирам за симпатична - чисто визуално. Анелия ми харесва безброй много повече, но Цветелина в никакъв случай не бих нарекла "грозна".
И за Луиза се чудя, когато я наричат "грозновата". Да, има пършива коса, но като черти я намирам дори за красива и даже я харесвам повече от майка й.
Ивет визуално е симпатична - като черти и излъчване. Виж, по-малката й дъщеря ми е доста грозновата, но явно има лек характер и не личи да го преживява особено.

# 2 062
И за Луиза се чудя, когато я наричат "грозновата". Да, има пършива коса, но като черти я намирам дори за красива и даже я харесвам повече от майка й.
Ивет визуално е симпатична - като черти и излъчване. Виж, по-малката й дъщеря ми е доста грозновата, но явно има лек характер и не личи да го преживява особено.

Аз пък Ивет съм виждала и малката дъщеря много прилича на нея. В никакъв случай майката не е по-симпатична ако не е с много преработени снимки:

Просто е слаба и поддържана. Луиза е с много по-класически черти.

# 2 063
Луиза Григорова ми е много симпатична, нежна и някак положителна. Наистина много тънка коса, но много естествена и приятна.
Скрит текст:

Дори без капка грим е чудесна
Скрит текст:
Майка й не ми е по - вкуса, пошло и не особено впечатляващо излъчване, по - скоро най - обикновена жена.
Скрит текст:

# 2 064
а тази снимка на Луиза показвана ли е ?
Скрит текст:

# 2 065
За Бога, братя, не поръчвайте! Моля, имайте милост!
Заради вас ще прекара ЦЯЛА седмица в склада. 😢😬
https://www.instagram.com/p/CERezonjYTV/?igshid=1prz41feisro
Венета. 😉

# 2 066
Нито Ивет, нито Луиза намирам за невероятни красавици, но не мога да си изкривя душата, че за годините си (а и не само), Ивет изглежда страхотно. Повечето й наборки, отдавна са станали разплути лелки, нека не се лъжем, а тя впечатлява със стегната и младежка физика.
Луиза е по-интелигентна и жива, на майка й съм гледала интервюта - доста семпла и лимитирана женица, предвид богатия си житейски опит, нищо интересно не казва, няма с какво да грабне публиката.
И двете имат слаби и редки коси, но Луиза ми харесва повече в лице от Ивет.

# 2 067
  • София
Здравко от Биг Брадър и фемили: https://www.instagram.com/p/CER55BTJCB7/?igshid=le549jrcp24v

# 2 068
😂 На Венета "книгите" и за тоалетна хартия не бих ползвала, в случай на нужда... Обаче какви коментари има под публикацията как за три месеца написала най-добрата си книга. Потрес.

# 2 069
  • София
Зачетох се днес покрай една статия в дир за финландския премиер - жена на 34 години. Омъжена с малко бебе и още една камара млади дами в кабинета:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Сигурно имат качества, но някак не вярвам да са напълно самостоятелни в решенията.

Общи условия

Активация на акаунт