Звездни компромати - Август'20

• 269 626
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Финландия не е България и действителността е коренно различна от тук. Освен това, там на 34 години е съвсем нормално да си се доказал и да вземаш самостоятелни решения, да си активен гражданин и да се занимаваш с политика, която няма нищо общо с нашите асоциации за политика, между другото. Там още в училище децата се занимават с политики и стратегии за решаване на обществени проблеми, правят проекти и са активни, учат се да вземат решения.
Очевидно на нас са ни толкова изкривени представите, че не можем да си представим, че нормални хора на възраст между 30 и 40 години могат да правят нещо такова!!! Докъде я докарахме?!

# 2 071
Ами Джасинда? Wink

# 2 072
  • София
Мхм. Разказва им играта. Уникална! Но пак казвам, в тези държави училището създава предпоставки за формиране на активни граждански позиции и участие в обществения и политическия живот.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 08:09 от Girl of now

# 2 073
  • Пловдив
Салма Хайек в Гърция...
Скрит текст:

# 2 074
Красива и с прекрасна кожа. Дали е от филтрите?

# 2 075
  • София
Гуинет
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Ариел Уинтър
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Джулиан Мур празнува 17 г. брак.
Скрит текст:
Камерън Диас
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:

Ким К.
Скрит текст:

# 2 076
Десислава с двамата си синове
https://www.instagram.com/p/CEMx8FwJKGd/

# 2 077
  • Пловдив
Анджелина и детето /незнам момчето ли е или момичето/ толкова неглиже..кат клошари ми приличат.

# 2 078
  • София
Това е Вивиан.

# 2 079

Ева Лонгория
Скрит текст:

Кефи ме Ева Лонгория какво тяло направи !
Браво ! На тези години да влезеш в такава форма, и то след раждане, е доста трудно !

# 2 080
Ева е миньонче. Има и хубав ген. Много е хубава и стегната.

# 2 081
Има и вкус и не се излага. Хубаво е да видиш такива жени.

# 2 082
Eва е от жените, които се разхубавяват след раждане. Изглежда ми като човек, който искрено се наслаждава на ролята си на майка. Сякаш е преоткрила себе си. А от това следват и успехи в другите й начинания.

Финландия е... друга галактика. Има много документални филми за тях, политиката им, обществения живот, образованието... Потърсете в Youtube. На галактика разстояние са не само от нас, но и от Западна Европа, Щатите и дори... съседите си.

# 2 083
# 2 084
  • София
Аз да попитам... Петканов нали си беше присадил коса, даже пускаше клипове как е започнала да расте нова такава на плешивите места. Правеше реклама на някаква турска клиника, ако не бъркам.. Обаче на новите снимки си е както преди, не виждам някаква съществена промяна.

Общи условия

Активация на акаунт