Звездни компромати - Август'20

• 269 573
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Viena
Освен, че се е разхубавил.... 😆😆😆

# 2 086
  • софия
За Петканов и аз се чудех наскоро, правят някакъв Подкаст общо трима и там в единия май нещо бяха споменали за косата му, обаче подкаста е дълъг час и нещо и не ми се слушаха простотии толкова време за да разбера за косата му.

# 2 087
Не мога и не мога да разбера какво му харесват на Касел. Като топлийка ми е в главата, ръбеста топлийка Joy
Съжалявам, не се сдържах.

# 2 088
Носителят на златната обувка и нападател на италианския Лацио - Чиро Иммобиле и неговото прекрасно семейство Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 089
Не мога и не мога да разбера какво му харесват на Касел. Като топлийка ми е в главата, ръбеста топлийка Joy
Съжалявам, не се сдържах.

Като беше млад, беше доста симпатичен.
Сега е просто един побелял възрастен мъж - хич не ми харесва и на мен.
Но аз и по бившата му жена не примирам Grinning

# 2 090
И млад и стар все ми е ръбест.Малко ми прилича на нашият Димо Алексиев. Но пък са добри актьори, спор няма.
Луиза Григорова има чара и нежността на младата Уинона.

# 2 091
  • София
Аз да попитам... Петканов нали си беше присадил коса, даже пускаше клипове как е започнала да расте нова такава на плешивите места. Правеше реклама на някаква турска клиника, ако не бъркам.. Обаче на новите снимки си е както преди, не виждам някаква съществена промяна.
Има едно много дълго видео, в което обяснява, направил го е точно, защото много хора му пишат същото, въпреки че още, когато я направи беше обяснил процеса. Естествено, много хора не са го гледали.
Още не се знае дали е успешна трансплантацията, за момента върви по план. Първо се присажда, тя опада и целта е след време да започне да расте нормална коса. За неуспешна ще се брои, ако година след трансплантацията, си остане, както е сега.
А подобрението на външния му вид идва от това, че вместо така модерните фасети, си направи друга процедура само на предните зъби и вече я няма дупката, която имаше. Зъбите стоят естествено, не са най-равните и тн, но той си е искал неговите си и само леко подобрение.

# 2 092
Каквито и подобрения да си прави Петканов, за мен си остава нечистоплътен на вид. Гнусен ми е един такъв, запуснат. Изобщо не си отиват визуално с Александра, но пък на акъл са си лика прилика.

# 2 093
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Каквито и подобрения да си прави Петканов, за мен си остава нечистоплътен на вид. Гнусен ми е един такъв, запуснат. Изобщо не си отиват визуално с Александра, но пък на акъл са си лика прилика.

Преди години го виждах на живо в Интер Експо Център-а, на събития. Държеше се доста лигаво, и като добавим визията на бобър... Но пък откъм физика си е ок.

# 2 094
Поведението на един човек в голям процент влияе на цялостното излъчване. При Петкан мазненето, мързела и желанието му да има само блага без качества и труд го прави рядко противен тип.

# 2 095
Гледах последните сторита на Александра Петканова в Инстаграм. Много симпатично семейство изглеждат и малкият е бонбон.

# 2 096
  • Пловдив
След Мегз: И Анелия се присъедини към Бялото братство, както и Манчев и половинка.
https://trafficnews.bg/bohemi/sled-megz-i-aneliia-se-prisaedini- … -bratstvo-187291/

Халваджиян с тъп рекламен клип/колаж на Карди Б. Head Band  по повод старта на Маскираният певец.
https://www.instagram.com/p/CEKNYHbj0p9/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

# 2 097
След Мегз: И Анелия се присъедини към Бялото братство, както и Манчев и половинка.

позьори смотани.

# 2 098
  • софия
Коя е половинка на Манчев сега?

# 2 099
Коя е половинка на Манчев сега?

Защо ли ми се върти в главата нещо като майката на приятелката на сина му... Някаква такава беше историята там, поне така ми я представиха. Със Софчето могат заедно да спретнат добра по гледаемост продукция тип латино сериал.

Общи условия

Активация на акаунт