Звездни компромати - Август'20

• 269 364
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 235
Колко интересно, на мен пък точно грубият глас на Ирина Шейк ми действа отпускащо и ми харесва. Grinning Хубаво е, че вкусовете ни са разнообразни, само трябва да се уважаваме!

# 2 236
Katy Perry стана майка на момиченце, честито! Да им е живо и здраво!
Четете ли темата преди да пишете?
Не може да пожелаем нещо ли!?
Айде стига с начукването на канчета!
може, защо не ...
не че някога ще достигне до тях това пожелание
но е излишно през пост Голямата новина, че е станала майка ...

# 2 237
  • София
Кейт Уинслет
Скрит текст:

# 2 238
  • Варна
Тъкмо и аз гледах фотосесията на Кейт Уинслет. Харесва ми как остарява- дори и да има намеса, тя е поносима. Чертите на лицето с годините се изострят, а не като нашите дерматолози да им правят неестествен обем и да изглеждат като бухти.

# 2 239
  • София
Страхотна е Кейт! Heart Благодаря за снимките!

# 2 240
  • Viena
Трябваше да се вземат с Лео,хубави  са като двойка.

# 2 241
Много хубава Кейт.
Харесва ми името на бебчето на Пери.

# 2 242
Еее. Ама роди ли Кейтиту.😂

# 2 243
  • Разпиляна във въображението
Трябваше да се вземат с Лео,хубави  са като двойка.

И аз за това се сетих. Наистина са чудесни заедно. Имат хубаво приятелство.

# 2 244
Той много млади харесва. Аз с Риана исках да им се получи, ама...
https://www.instagram.com/p/CEYUGKjHRO7/?utm_source=ig_web_copy_link Хубава Мегън Маркъл

# 2 245
Тъкмо и аз гледах фотосесията на Кейт Уинслет. Харесва ми как остарява- дори и да има намеса, тя е поносима. Чертите на лицето с годините се изострят, а не като нашите дерматолози да им правят неестествен обем и да изглеждат като бухти.

Не мисля, че има интервенции Кейт. Изглежда ми достатъчно уверена в себе си и своята външност, за да се боде с каквото и да е. По-скоро фотошопът играе роля в тези снимки. Страхотна е иначе. Много я харесвам като актриса Heart Eyes

# 2 246
  • София
Лео с Риана ли е бил? Бре, не знаех.

# 2 247
Те неофициално Simple Smile

# 2 248
Името на бебето на Кейти и Орландо е сладко и нежно, но очаквах нещо по-нестандартно, нечувано и нелепо както подобава в тези среди Heart Eyes
Ако не пишеше, че снимките са на Кейт, нямаше да я позная.

# 2 249
Мегън да зареже кралското семейство, че да гони Михаля да се пробва да пробива в А-листата на стари години, а да е на ниво наши блогъри. Те това е.
Скрит текст:
Ако някоя от фенките ѝ влезе в темата ѝ в lipstick alley ще осъзнае какво слънце е всеки хейтър тук, но там не може да се изреве, че са расисти

Влязох в профила на Леонардо във wdw, 61 връзки, само 22 са по слухове. Изобщо в това отношение не със шепи, а с багер гребе.

Общи условия

Активация на акаунт