Звездни компромати - Август'20

• 269 571
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 385
Aз пък нaй-хaреcвaм Иринa Шейх, преди хич не ми беше cимпaтичнa, но откaкто cе рaздели c Брaдли Купър, някaк отново имa живец в нея 😆

# 2 386
Добре де, Радинела нормална ли е тази жена....Имам чувството че е за психиатрията или за Карлуково. Остави на какво прилича. Няма действия на човек с грам мозък. В Черешката колко се беше разтревожила да не ѝ задават неудобни въпроси заради близките ѝ. Горките близки се чудя как гледат на изявите ѝ.....

No photoshop needed. Ама тя за операция на мозъка трябва да се позаинтересува.

# 2 387
Като стана въпрос за Лима, миналия ден останах шокирана от снимката, която е качила. Не знам какви корекции е правила, но не я познах.

Скрит текст:

# 2 388
Ами тя наистина не прилича на себе си.
Все едно е друга жена направо.

# 2 389
  • Sofia
Германки в Туитър коментират, че новата на Брад Пит, била видна бръмчалка. Бившият й заможен мъж, от когото е синът й, бил на 68 години и все още живеел в Берлин.

Даже не бил бивш, а текущ, но бракът им бил отворен и той приемал философски нещата. Имал е няколко брака и 5 деца. А съпругата се запознала с Брат Пит в ресторанта на мъжа си.

# 2 390
Германки в Туитър коментират, че новата на Брад Пит, била видна бръмчалка. Бившият й заможен мъж, от когото е синът й, бил на 68 години и все още живеел в Берлин.

Даже не бил бивш, а текущ, но бракът им бил отворен и той приемал философски нещата. Имал е няколко брака и 5 деца. А съпругата се запознала с Брат Пит в ресторанта на мъжа си.
Брад наистина не е в наред. ... хич не си взе поука от грешката на Джони.

# 2 391
То и Брад още се водел женен...

# 2 392
Германката- моделка На 27г ли има син? На колко е той ?
Има ли снимки на таткото ?

Мале, момичета , не знаех че е толкова трудно да се пускат скрийншотове от Инстаграм или ФБ докато и аз не останах временно блокирана от него и не мога да влизам изобщо до страницата .
Явно само ще ви чета и ще си представям какво обсъждате Joy

И вече ще знам да пускам скрит текст и снимки вместо Линк.

# 2 393
  • София
Скрит текст:
Roland Mary, мъжът вдясно. Май не са женени с моделката, а са в съжителство. Той сменя жените през няколко години, може да не са успели да узаконят връзката. Simple Smile

# 2 394
  • Rock & Roll feeling ...
Брад в ред ли е? Къде се бута при такава бръмчалка с 68 годишен съпруг, с който са в отворен брак ?! Свършиха ли се жените на товя свят?! Млади, зрели, ама най-вече интересни жени, колкото щеш, той там кацнал ...

Аз съм един от най-отявлените фенове на Лима, но на последната снимка в темата, наистина не прилича на себе си.Надявам се да е някакъв тъп филтър, отколкото интервенция.

За мен Лима в тяло е номер едно от всички известни модели, за всички времена. Любов необяснима, не търся спорове.
Примерно Даутцен и Кандис имат телца, но не са по моя вкус. Не харесвам широки ханшове.
Но Алесандра и Жизел ... е, те нямат телца. Слаби са, но Алесандра е късокрака, с отпуснато дупе, къси крака, остри колене, линията й е една ръбата и леко крива. Жизел и тя се разписва с отпуснато дупе, по-лисваща талия и от Лима има, а краката й макар дълги, нямат хубава форма. Обаче са ведри и позитивни, свежарки са и като хора са пичове. Алесандра ми изглежда готин, лек характер. Жизел инвестира парите си в доста бизнеси, занимава се активно с разнопосочни благотворителни каузи, което ми я прави много симпатична.
Красотата е субективно понятие, физическите дадености или липси са факти, а излъчването и душата пък са отделни неща, като последното май е най-определящо.

# 2 395
Жизел наистина изглежда прекрасна като човек. Имало е трудности, когато са почнали да излизат с Том Брейди, защото бившата му разбрала, че е бременна след раздялата им. Онзи ден детето имаше рожден ден и Жизел му честитеше. Той изобщо не ми харесва. С Лео бяха страхотни.
И аз обожавам Лима, но наистина май нещо си е правила. Изглежда ми подпухнала и амортизирана. Онзи ден гледах едно клипче какво носи в чантата си и ме шокира като каза: “Някои неща не мога да ви ги покажа, защото са играчки за възрастни”. Явно е преодоляла религиозните си скрупули от младостта. Не, че е лошо, де, напротив, просто ме изненада. А аз пък харесвам една от най-некрасивите модели на Викториас сикрет - Биати Принсло. Рок мацка, готина ми е. Много харесвах и Шанина Шейк от по-малко известните.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 20:57 от Джуд

# 2 396
И къде ги разнася в чантата си тези играчки за възрастни?!
От адрес на адрес ли ги носи?

# 2 397
О не, Лима си е правила foxy eyes. Добре, че не е за постоянно .

# 2 398
Абе бръмчалка си е и Лима, онези религиозни глупости навремето и бяха PR, с които да си вдига акциите...

# 2 399
Лимата изглежда фокси айс си е правила, като наш Джуганка. Тия хора съвсем изтрещяват след определена възраст. Наистина ли вярват, че така са по-красиви?

Общи условия

Активация на акаунт