Звездни компромати - Август'20

• 269 597
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 370
Няма нужда да убеждавам никого. Тя сама го е направила.
Просто ми е любопитно защо хората търсят на всяка цена да обидят някого, макар да няма причина, освен завистта.
Любимият извод за завистта на всички Николети...

# 2 371
  • Пловдив
Тая компроматка помните ли я? Stuck Out Tongue Closed Eyes Бившата на Императора...
Скрит текст:

# 2 372
Грозно не било обида, верно ли

верно. макар че това се спомена веднъж само, всичко друго бяха факти - къси крака, мъжествени черти...

# 2 373
Не виждам нищо лошо някой да си признае, че завижда. Някак си по-мъжко е, по-достойно.

# 2 374
  • До морето
Амброзио е нормална слаба жена, но за модел на Виктория Сикретс тялото й е безумно и който не вярва, може да си пусне произволно клипче от някое тяхно ревю и да види как изглежда тя докато се разминава с Лима, например.
А пък на всички необработени снимки винаги изглежда така, сякаш току що си е махнала мустака и й се е възпалила горната устна.

# 2 375
Амброзио на мен ми харесва, но си е вярно, че краката и са по - къси от торса и чертите на лицето по - особени, така да се каже. На мъж не ми прилича, но не е и класическа красавица. Определено има модели с по - хубави пропорции от нейните.

# 2 376
О, да. На Лима зверски ѝ завиждам.
На Амброзио обаче наистина няма за какво...

# 2 377
Да не говорим, че има доста плиткоумни снимки, които повече приличат на девойка от автомивка. Ама, щото не е бг бръмчалка, не хейтваме дружно. Кой знае и нея кой я е побутвал, докато стане име.

# 2 378
Лима не е лоша, но е клонинг - широко лице, напомпани джуки, свит нос. Не се откроява.

# 2 379
  • До морето
Аз и Лима не харесвам в лице, но ако говорим за тяло, нейното е 100000 пъти по-хубаво от на Алето.

# 2 380
Не виждам нищо лошо някой да си признае, че завижда. Някак си по-мъжко е, по-достойно.
Аз си признавам, че им завиждам за къщите. Много!
А красотата е много относително понятие. Има една всепризната в цял свят (и най-вече в темата) красавица, в която не намирам нищо красиво, а други (тук хулени), ми се виждат много красиви жени...

# 2 381
  • София
Айде и аз да се изкажа.
Амбросио ми е чаровна и свежа, докато Лима излъчва секс. Явно от Виктория търсят различни типажи иначе не си обяснявам присъствието на Але. И да, с дълъг торс е и изпъкнали кокалести колена, сплескано дупе. На Лима краката й започват от сливиците и всичко й е перфектно като пропорции. Имат снимки, на които са една до друга и от самолет се вижда за какво иде реч.
И все пак като излъчване харесвам Алесандра. Усмихната и позитивна е, докато при Лима има доза позьорство.
В крайна сметка най-любима ми е Даутцен. Sunglasses

# 2 382
Ееее, Даутцен е извънземна Blush

# 2 383
Лима е огън жена. За мен е изключително красива в лице. Не ми е клонинг. Доколкото ми е известно не се е помпала допълнително и си е естествена. А погледа и е много магнетичен. Според мен винаги се откроява.

# 2 384
Ето я тази, която е объркала конкурса за мис, на който се в явила...
Трябвало е на някой от конкурсите на Митьо Пищова да се яви

И на нея сигурно ѝ завиждам Joy

Общи условия

Активация на акаунт