Звездни компромати - Август'20

• 269 560
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 355
Направо настръхнах. Мелания Тръмп, бррр..

https://www.instagram.com/p/CEbkGMUnBSm/?igshid=77wmxcrybkr2

Преминаващата е Иванка Тръмп, според коментиращите видеото.

# 2 356
Много се смях на една статия, която описваше меко казано студените отношения между Мелания и Иванка. Мелания наричала Иванка "принцесата", а Иванка наричала мащехата си "Портретът", защото Мелания почти никога не си отваряла устата да каже нещо, все мълчала... Като видя Мелания и все се сещам за този пусти портрет.

# 2 357
Ахахах, е как Амброзио ще има кофти тяло ? Перфектна е - не е напомпана, ако има корекции са с мярка. Супер естествена е.

# 2 358
Ох, много мръсни краката на Аднжелина. И тия деца са наистина като клошари, толкова ли нямат дрешки свестни и чисти?
https://www.instagram.com/p/CEbZ3oXHAxR/

# 2 359
Ей така. И за мен тялото на Аюброзио е грозно и несъразмерно. Изобщо не знам как е станала модел на ВС

# 2 360
На Анджелина хич не ѝ отиват тези балони, които си е монтирала...

# 2 361
За мен ѝ са къси краката. / за Амрозио става реч/

# 2 362
Явно покрива всички критерии на професионалистите, за да е толкова успешен модел.
В лице е много предизвикателна, нежна, не излъчва пошлост.

# 2 363
Ахахах, е как Амброзио ще има кофти тяло ? Перфектна е - не е напомпана, ако има корекции са с мярка. Супер естествена е.

въпрос на вкус. и на мен не ми харсва, а в лицето ми е като мъж. гледах снимки без грим - чист тийн от мъжки пол.

# 2 364
На мен и в лице не ми харесва.
Ама какво значение има всъщност?!
Нито ти ще ме убедиш, че е неземна красавица, нито аз теб, че е крива отвсякъде.

# 2 365
Германки в Туитър коментират, че новата на Брад Пит, била видна бръмчалка. Бившият й заможен мъж, от когото е синът й, бил на 68 години и все още живеел в Берлин.

# 2 366
Няма нужда да убеждавам никого. Тя сама го е направила.
Просто ми е любопитно защо хората търсят на всяка цена да обидят някого, макар да няма причина, освен завистта.

# 2 367
никаква обида не е това, а отбелязване на фактите. вече кой как ги вижда - негова си работа.

# 2 368
Грозно не било обида, верно ли

# 2 369
  • София
То не е въпроса до естественост. И Сара Дж Паркър изглежда естествена, но не е красавица и пак ми е по-хубава от Амброзио. В лицето винаги ми е приличала на трансформиран мъж, а тялото й е ужасно несъразмерно.

Общи условия

Активация на акаунт