Звездни компромати - Август'20

• 269 497
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 430
Кога и в България ще има истински папараци? Тук вестниците само чакат качвания в инстаграм и от там сътворена статия по картинка. В САЩ на 9 834 000 km² могат да ги хванат, тук на една шепа София - нищо.
Дори не сътворят статията, преписват от тук!
Снимки от инста, коментари от бг мама и хоп хонорарче!
Че и цели сайтове не само статиики.

# 2 431
Това триъгълно лице на Преслава е ужасно! И в действителност ли е такава?! И профилът ѝ е страшно груб. Не мога да повярвам, че някой би се харесал така.

# 2 432
В България на папараците няма кой да плати. А и професията замира, всеки с телефон е "папарак"(пример е снимката на Джей Ло подпряла се на оградата) В последните години популярните личности сами се компрометират, не е нужно да ги дебне някой. Smiley
Струва ми се, че някои Бг-мама клюкарки списват и в клюкарските сайтове.Wink

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 00:09 от Cafelate

# 2 433
Преслава много кофти нос си е направила, и не само. От години не я бях заглеждала и направо не можах да я позная. Преди имаше много специфично лице. Помня и едни характерни мимики около устата, сега явно толкова е пипано по нея, че и те са се загубили.

Скрит текст:

# 2 434
  • софия
Гледам филм от 2008 с Ума Търман. Тази Жена е несъвършена и красива с присъствие и излъчване. Преди не я харесвах особено. Само 12 г. са минали. Как така се изчанчиха представите за нормалност и красиво?

# 2 435
"Менструиращи хора"... Joy Светът го е хванала... критическата! Joy

Помните ли, имахме една успяла манекенка (поне така се говореше) Гергана Полежанова. Какво се случва с нея? Тя изглеждаше доста добре и не се вреше много из медийното пространство.

# 2 436
О, харесвам я Гергана. Много хубава жена.

# 2 437
Гергана Полежанова е държавен служител/експерт, финансист в Министерство на финансите или някаква подобна държавна агенция, ако не се лъжа. Да, тя имаше интелигентна красота и излъчване.

# 2 438
  • In The Middle Of Nowhere
Ами има разни неща из нета, например https://www.bgdnes.bg/Article/8646018
А аз си мислех, че живее в чужбина.

# 2 439
Спенс и бившата му жена страшни циркове разиграват на неговата стена, тип Андрей Едревите, раздяла, кой плащал, кой изневерявал. Аз му бях фенка на младини. Той дали се занимава с музика още...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158514857104140&id=523774139
От неговата стена, някакво абсурдно участие на Гери Никол, ромска сватба или нещо такова 🤐 аз съм била на нейно преди години и беше доста добре...

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 18:57 от A_Joker

# 2 440
Дайте скрийншот, де.

# 2 441
Не може този да е мъж на Гергана Полежанова.

# 2 442
Навремето излъчваха една сапунка "Трима братя, три сестри", беше доста нашумял сериал. Една от главните актриси - Дана Гарсия, със семейството си и сама. Почти не е мръднала оттогава:

Скрит текст:

# 2 443
Не може този да е мъж на Гергана Полежанова.

Скрит текст:

# 2 444
Навремето излъчваха една сапунка "Трима братя, три сестри", беше доста нашумял сериал. Една от главните актриси - Дана Гарсия, със семейството си и сама. Почти не е мръднала оттогава:

Скрит текст:

Наистина минимални промени от тогава.
Сега реших да проверя и Мария Симаро, който тогава беше днешния Джейсън Момоа на сапунките...ами вече не въздишам толкова:laughing:
Скрит текст:

Оказа се, че и синът ми ги познава след някаква пародия "Бой за карбуратор".

Общи условия

Активация на акаунт