Звездни компромати - Август'20

• 269 506
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 415
Не може да бъде безусловна тая свобода. Словото колкото врати отваря, толкова може и да затвори. Който няма какво съществено да казва, по-уместно е да не казва нищо.

# 2 416
  • София
Менструиращи хора било политкорекно?! Докъде стигнахме, божке. Ся, колкото и да им си иска на разни трансджендъри да менструират, трудно ще им се получи, да не кажа, че е невъзможно. Не искам да ги отчайвам, но това е положението.

# 2 417
Това с менструацията пак е толкова сексистко, че нямам думи, все едно, ако е в естествена или принудителна менопауза е престанала да бъде жена... или направо човек.

# 2 418
А трансджендър роден мъж и жена в днешно време как трябва да се нарича? Нали искат да бъдат наричани жени или пак не съм разбрала. Менструиращ човек няма как да е. Кейтлин Дженър какво е

# 2 419
Новата песен на Бийонсе намирам за расистка! Защо не участват уайт скин гърлс в клипа? Или е проблем само, когато в продукция не участват браун скин гърлс. Ако някоя бяла беше изпяла такава песен за уайт скин гърлс щеше да настане световен проблем.

# 2 420
Като бяла, хетеро жена, започвам да се чувствам обидена от всички подобни течения в момента.
Има ли кой да защити правата и чувствата ми? Или ще бъде наврян в миша дупка и разкостен от всички.

# 2 421
https://www.instagram.com/p/CEXOsxRJI9L/?utm_source=ig_web_copy_link Джей Ло в кофти ракурс. Тук си е просто лелка с излишни килограми.

# 2 422
  • Rock & Roll feeling ...
Бионсето има комплекси на расова основа.
Толкова тормоз са изтърпяли цветнокожите, че съм склонна да махна с ръка и да отмина тъпизмите й.

"Менструиращи хора", сириъсли? Ако така ще си говорим, по-добре мулти-оргазмени хора Blush

# 2 423
Още снимки на Преслава от фотосесията за новата колекция на Пембе Кенан. Цецо Андреев е прекалил с контура Confused
Скрит текст:

# 2 424
Гримът не ми харесва - неприятно очертани устни и прекалено подчертани скули, което явно е фетиш за нашите гримьори.
Позите пък са ужасно дървени и превзети. Нищо свежо и естествено, с което поне аз свързвам една млада булка.

# 2 425
  • Пловдив
Направили са я два метра...

# 2 426
Да, гримът е леко чалга-кифла – силни вежди/очи, драматични скули с "черти" и очертани устни нюд или без очертаване. Демек, нищо стилно. Мен ме досмеша на позата с дупарата. ама защо напоследък всички се снимат да приличат на пити отзад. Smiley

# 2 427
Кога и в България ще има истински папараци? Тук вестниците само чакат качвания в инстаграм и от там сътворена статия по картинка. В САЩ на 9 834 000 km² могат да ги хванат, тук на една шепа София - нищо.

# 2 428
Преди време бях чула термин за лош грим “Като кална в лицето”. Преслава на тези снимки ми изглежда точно така.

# 2 429
Глория нa cтори 😆
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт