Звездни компромати - Август'20

• 269 368
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 580
Следващият Валерко? Blush

# 2 581
  • IT
Доника Ризова за мен е страхотен журналист. Мое мнение е, че и двете изглеждат на повече години, майката ако не бъркам е приблизително на 45.

# 2 582
  • София
Хареса ми спокойният поглед на Доника Ризова.

Приказна Джуди Денч
Скрит текст:

Борис Джонсън е готов за новата учебна година
Скрит текст:

# 2 583
Доника и Палома

Някой знае ли кои са тези жени на корицата на Жената днес ?
- Моделът и инфлуенсър Палома Митева и тв водещата, пиар специалист и травъл блогър Доника Ризова – майка и дъщеря, .

Вече безизвестни жени ли започнаха да слагат по кориците, браво.

Момичето е на 22 г, доколкото видях , а изобщо не изглежда на толкова.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10207949180124048&set=pc … 10207949180484057
Прилича на мини версия на Моника Валериева.
Точно това си помислих и аз - много прилича на Валериева.
Майката изглежда в пъти по-добре.

# 2 584
Майката определено изглежда по-добре, в нея има някаква свежест, която дъщерята вече е изгубила.

# 2 585
Майката можеше и да ѝ повярваме каква сериозна бизнес дама е , ако не беше до нея плода на най-важният ѝ труд.

# 2 586
Жената на Тервел Пулев не ви ли изглежда с коремче?
Скрит текст:

# 2 587
О, тя още ли му е жена?!

# 2 588
Жената на Тервел Пулев не ви ли изглежда с коремче?
Скрит текст:

Изглежда, да, но не мисля, че е бременна.

# 2 589
След  40 е почти невъзможно да си без коремче.

# 2 590
Може да е напълняла. Това , че е с Тервел Пулев Stuck Out Tongue Closed Eyes , не значи, че трябва да е в топ форма.

# 2 591
Съвсем наскоро за пръв път чух новата песен на Майли Midnight Sky. Наясно съм, че когато си в творческите среди и шоу бизнеса, напълно предсказуемо е да вкарваш лична нотка и емоции в това, което представяш пред публика. И все пак новата й песен ми прилича на пореднито й обяснение пред Лиъм Хемсуърт защо е такава, каквато е. Имам чувството, че, въпреки че тя е била инициатор на раздялата им, не може напълно да изтръгне чувството за него от себе си. А всички обвинения към него, че не бил никакъв мъж и че едва ли не той я е тласнал към връзка с жена, малко ми прилича на дълго сдържан пасивен гняв и обида към него, когато преди години я заразя и упреците към нея, че го отвращава като жена.
Като цяло новият й проект ми харесва и мисля, че дори прическа й отива.🙂

# 2 592
Да, на клипа и на мен ми хареса.

# 2 593
  • Варна
Майката определено изглежда по-добре, в нея има някаква свежест, която дъщерята вече е изгубила.
Дъщерята има ужасна уста! Ужасна! И пари е дала да се докара така.

# 2 594
Може да е напълняла. Това , че е с Тервел Пулев Stuck Out Tongue Closed Eyes , не значи, че трябва да е в топ форма.

Не казвам, че трябва да е в топ форма, но защото крачетата са и много слаби, а ми изглежда с коремче.

Общи условия

Активация на акаунт