Звездни компромати - Август'20

• 269 366
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 595
Николай Михайлов много напълнял

# 2 596
Коментарът под снимката ... ахахахах!

# 2 597
Коментарът е един път Grinning

# 2 598
  • София
Добре, че е син на баща си и внук на дядо си (Бог да го прости!), че иначе никой нямаше да знае за него.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 17:07 от Аглея

# 2 599
Добре, че е син на баща си и внук на дядо си (Бог да го прости!) , че иначе никой нямаше да знае за него.
Това важи с пълна сила за много хора!
E, това беше преди 2 месеца, свалил е 22 кг.
https://www.gol.bg/a/112-levski/309008-nikolay-mihaylov-otslabna-s-22-kilograma

# 2 600
Съвсем наскоро за пръв път чух новата песен на Майли Midnight Sky. Наясно съм, че когато си в творческите среди и шоу бизнеса, напълно предсказуемо е да вкарваш лична нотка и емоции в това, което представяш пред публика. И все пак новата й песен ми прилича на пореднито й обяснение пред Лиъм Хемсуърт защо е такава, каквато е. Имам чувството, че, въпреки че тя е била инициатор на раздялата им, не може напълно да изтръгне чувството за него от себе си. А всички обвинения към него, че не бил никакъв мъж и че едва ли не той я е тласнал към връзка с жена, малко ми прилича на дълго сдържан пасивен гняв и обида към него, когато преди години я заразя и упреците към нея, че го отвращава като жена.
Като цяло новият й проект ми харесва и мисля, че дори прическа й отива.🙂

Много я харесвам Майли като певица. Има готин рок драйв при звукоизвличането. И иначе ме кефи колко е изтрещяла. Но аз защо помня, че при драмите с Лиам, тя го обвинява него в несериозно отношение и отказ да порасне.

# 2 601
Много я харесвам Майли като певица. Има готин рок драйв при звукоизвличането. И иначе ме кефи колко е изтрещяла. Но аз защо помня, че при драмите с Лиам, тя го обвинява него в несериозно отношение и отказ да порасне.
Това също. Че гледала характера на човека до себе си и въпреки че Лиам изглеждал като "мъжкар" пред обществото, изобщо не бил такъв.

# 2 602
Ема Робъртс.

Скрит текст:

# 2 603
Я, това е новина. Не знаех, че чака бебе.

# 2 604
Цвети Стоянова и Куката ми звучи взривоопасно и крайно драматично .

# 2 605
Кефи ме Кейти Пери колко е натурална след раждането.

# 2 606
Венетин Патрик нещо не може да си формулира правилно мисълта.

Венета защо не го остави това дете да си качва снимки каквито си качват децата на неговите години? Добре че иска да го прави популярен от малък, но е по-умно да го харесват връстниците му, а не бабите и дядовците им.

# 2 607
Ема Робъртс.

Скрит текст:

Веднаха го гугълнах таткото. Simple Smile) Готина двойка ми изглеждат.
Скрит текст:

# 2 608
Тя Венета взе мухльо, сега зор голям и момченцето да направи мухльо. Мачкай, моделирай, манипулирай, докато не стане на тотална пихтия. Бляк.

# 2 609
Alessandra Ambrosio
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт