Звездни компромати - Август'20

• 269 423
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 160
Ако напиша какво мисля за снимките на горепосоченото нещо (последните снимки)ще е енциклопедичен пример на така попилярния “език на омразата”.

# 2 161
Като видя Сузанита изпитвам нужда да я напръскам с Райд!

# 2 162
А още няма 18 това създание...

# 2 163
  • София
То беше така заради снимки на някакъв серил, който забравих как се казаваше, но ще бъде излъчен догодина. Другата есен.

Явно снимките са свършили.

"В сърцето на машината",  дано е интересен.
Скрит текст:

# 2 164
  • IT
Дано да е хубав. Вергов ми харесва в театъра, в киното ми е дървен, а Карамазов обратно- в ‘Дяволското гърло’ е великолепен.

# 2 165
.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 14:49 от antoanetastat

# 2 166
Поне да бяхме разбрали за кого се отнася.. линка ме се зарежда

# 2 167
# 2 168
Screenshot
Скрит текст:

Наистина уникален парцел.

# 2 169
  • Пловдив
Тая нали я видяхме вече...?

# 2 170
Радина е много хубава на тези снимки.
Хубава е определено. Има един меланхоличен вид. Напомня ми на Алисия Викандер визуално и по излъчване.

# 2 171
Петканова...
Скрит текст:

И семейно...
Скрит текст:

Тук Петканова ми харесва.

# 2 172
  • София
Отдавна се говори, че тя му е параван.
Него съм го виждала на живо, изобщо не ми приличаше на хетеро.
Съжалявам, но не мога да се трогна от даренията за кучета, при толкова нуждаещи се деца. Дарения, които уж да са анонимни, но все пак им благодарят поименно.

# 2 173
Всеки си решава за какво да дарява и дали да дарява. Това са затворени групи, може и въобще да не знаят, че са им благодарили, ако не членуват във въпросните групи, просто приелите даренията отчитат публично както дареното от Вальо Биомета, така и дареното от Иванка Петрова.

Аз пък много се дразня на такива коментари. Често ги има под постове за пострадали животни. Все едно в техния джоб са бръкнали и са извадили оттам парите, за да платят за животното. И то от хора, които домове за сираци са виждали на картинка само и самите те и 5 лева не са дали за горките дечица, за които държавата всъщност отпуска доста пари, които ако отиваха само за децата щяха да са по-добре обгрижени материално от доста деца в семейства, но им бърка в здравето защо други не са дарили за тях. То и на дарителите им остава горчив вкус в устата. Уж за добро са дарили, а ги залива някакъв негативизъм, което нямаше да се случи, ако въобще не бяха дарили. Малко по-чувствителен човек може и да се замисли дали да дари следващ път, след като го изкарват едва ли не престъпник, че не е дарил за нещо друго.

# 2 174
...
Колкото и да са полулярни естестическите корекции по цял свят, все си мисля, че само у нас и още две-три държави се правят с ефект да се виждат от 2-3 километра.
Така е, ето, Сузанита е заприличала на Жокера!

А още няма 18 това създание...
За мен най-фрапиращото е, че лицето й не изглежда никак добре. Има нездрав вид. Тук не визирам корекциите, които си е правила, и обработените й снимки в Инстаграм. Недопустимо е на 17г. да изглеждаш така. Изглежда леко обезобразена. Би било добре да се осъзнае и поспре, но всичко зависи от нея.

Общи условия

Активация на акаунт