Звездни компромати - Август'20

• 269 419
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 175
Днес ми казаха много смешна новина. Нощувката в двуспалните вили в новия комплекс на Иракли ( където се снимаха всички поред - Бербатов, Зейнеб, Гущерови) е 700 евро с включена закуска. И също така, че комплексът стои празен.

# 2 176
Това са тези бунгала, дето пред всяко има басейнче, нали?

# 2 177
# 2 178
  • Варна
Днес ми казаха много смешна новина. Нощувката в двуспалните вили в новия комплекс на Иракли ( където се снимаха всички поред - Бербатов, Зейнеб, Гущерови) е 700 евро с включена закуска. И също така, че комплексът стои празен.
Koe e смешното?

# 2 179
Koe e смешното?
Цената как кое - плащали сме такава в чужбина даже и повече и знаем за какво.
 Тук обаче ми е пълна мъгла кое формира този рейт. Сигурно, че Гущерова е разходила пижамите си там .

# 2 180
Отдавна се говори, че тя му е параван.
Него съм го виждала на живо, изобщо не ми приличаше на хетеро.
Съжалявам, но не мога да се трогна от даренията за кучета, при толкова нуждаещи се деца. Дарения, които уж да са анонимни, но все пак им благодарят поименно.
За кой говориш?

# 2 181
За Ивконито.

# 2 182
  • Варна
Скрит текст:
Koe e смешното?
Цената как кое - плащали сме такава в чужбина даже и повече и знаем за какво.
 Тук обаче ми е пълна мъгла кое формира този рейт. Сигурно, че Гущерова е разходила пижамите си там .
Ами то е очевидно, че ценовата политика е за да не може всеки да резервира там.
Ориентирани са към определен тип гости. Няма лошо ако им излизат сметките, още по-малко смешно.

П.П. Гущерица не я виждам да си разхожда пижамите сред тълпа румънци, или Бербатов да се плацика в басейна, докато врели и кипели съфорумки го снимат и обсъждат.  Simple Smile

# 2 183

Сигме , обърка ги с   Биомет  .

За втория  споделя съфорумката.

# 2 184
Това не е вярно.Има си семейство и може да е всичко друго но не и това , което намекваш.Да не бъркаш имената: Вальо Биомета, ли имаш предвид?

# 2 185
Аз чета и пиша веднъж на високосна година в темата, но винаги съм си мислела, че тази Цвети e българската дефиниция на съпруга-параван (beard wife)...

# 2 186
Това не е вярно.Има си семейство и може да е всичко друго но не и това , което намекваш.Да не бъркаш имената
Бърка ги с Биомет.

# 2 187
Да, да  обърках компаниите. Биомет.

Гущерица е страшен хайлайф, че не мое се омеша с братята мамалигари Joy

# 2 188
  • Варна

Не става въпрос за хайлайф, а за пари. Плащаш си за да си в празен или почти празен комплекс, където няма да е отседнал някой случаен.

# 2 189

Не става въпрос за хайлайф, а за пари. Плащаш си за да си в празен или почти празен комплекс, където няма да е отседнал някой случаен.
Гастърбайтери с мургав тен , но с пари - към случайните или неслучайните спадат ?
Питам просто.

Общи условия

Активация на акаунт