Звездни компромати - Август'20

• 269 391
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 190
Смешна е такава цена, разбира се. Толкова много българи вече и пари да им дават не стъпват на нашето море, тези 700 евро за нощувка ще искат. Скоро не вярвам да си изперат, упс, избият инвестицията.

Точно Иракли ни беше последното разочарование на нашето море преди окончателно да спрем да го посещаваме.

# 2 191
  • До морето
А всъщност се перат едни парииииии....

# 2 192
  • София
Screenshot
Скрит текст:

Наистина уникален парцел.
Продаваше се преди години, но трудно би се намерил купувач за имот в Априлци на цена, която да се доближи до вложеното в него.

# 2 193
  • София
Да, да  обърках компаниите. Биомет.

Гущерица е страшен хайлайф, че не мое се омеша с братята мамалигари Joy
Не става въпрос за хайлайф, а за пари. Плащаш си за да си в празен или почти празен комплекс, където няма да е отседнал някой случаен.
А някой направо си купуват.Шиши така в Самоков си купил преди няколко месеца, но забравих името на комплекса.

# 2 194
Валериева
Скрит текст:

# 2 195
Много долнопробно изглежда.

# 2 196
Гнуслярка.

# 2 197
# 2 198
Бекъм??
Скрит текст:

# 2 199
Валериева може да мине за хубава пластика, но тия крака и купения задник... Две клечки за зъби забити в картофи.

# 2 200
Само на първата снимка е що годе добре. На останалите е отврат.

# 2 201
  • Sofia
Статия със снимки как Брад Пит пристига на почивка в имението си с новата си приятелка, девойката е на 27 години, германският модел Nicole Poturalski

# 2 202
Винаги съм се чудила на жени като Валериева - как ти преминава ежедневието, в чудене каква снимка да си направиш, че някой да ти плати тарифата? Имат ли изобщо някакви интереси, нещо което да те вълнува, да те зарежда, вдъхновява...

# 2 203
Моника имам чувството, че е на много силни синтетични наркотици.
И да, родителите й сигурно се срамуват от нея.
Не ползвам език на омразата, забележете. Само изказвам предположения.

# 2 204
Прилича ми на някаква смесица между Анистън и Джоли.

Общи условия

Активация на акаунт