Звездни компромати - Август'20

• 269 566
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 295
Джаферович си е свалил дънките, но не и гащите. Сега се питам има ли въобще гащи или се шегува, че ак@?

# 2 296
Иска ми се да не бях прочела Дубайската статия - ясно беше, че се продават ама подробностите ми се запечатаха в съзнанието и не мога да ги изкарам оттам 🤮

# 2 297
Аз не разбирам, Джаферович се възмущава от фотографа, който е правил корицата ли? Това ли му е действителността, предизвикала раздразнено черво?

Кулинарят прави много курсове, може би тортата е направена от ученик. Съмнява ме за официални поводи като събитие в кралския двор да представи такъв крив марципан. Спомням си каза, че гол кейк са правили тогава. Ако разгледате профила му, има много изпипани торти.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 07:49 от Dress as Princess

# 2 298
  • Viena
Къде е тортата?

# 2 299
Иска ми се да не бях прочела Дубайската статия - ясно беше, че се продават ама подробностите ми се запечатаха в съзнанието и не мога да ги изкарам оттам 🤮

По същия начин съм и аз. Дори снощи като си легнах пак ми изплува и просто... Пари, пари, но стига де!

# 2 300
Върнах се и прочетох статията и аз. Мисля,че дори и захаросана и мека. И че да, трябва повечко да се говори по темата.

# 2 301
  • софия
Тити Папазов се плюнчи и наглее по бтв пак нещо за Левски. Никога не ми е бил особено приятен, но след последната случка с минаването на червено, вече ми е мега, анти. Как може по всеки въпрос да крещи? Не е емоционалност това, а абсолютна емоционална незрялост на 50 годишен човек.

# 2 302
  • София
Бела Хадид, Кая Гербер, Синди К., Емили Ратата,Индия Мур  за " Вог" Италия.
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

Дженифър Грей с дъщеря си
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Джейдън Смит
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Поли Генова
Скрит текст:

# 2 303
Тая Бела хадид е меко казано грозна.

# 2 304
Котката на Джаферович има по-важна роля в снимката. Опашката й прикрива мъжкото му достойнство.

# 2 305
  • Варна
Както казва една любима моя съфорумка  "вобще" не ми харесва как остарява Синди Крофорд! Много на мъж ми отива....

Котката на Ваня Джаферович е разкошна, иначе пък той ме разсмя за добро утро, но все пак добре, че е приклещил котката,  че да го преглътна.

# 2 306
Не видях да сте коментирали Мелания Тръмп с гестаповската униформа
https://www.instagram.com/p/CEVrJRMHrBk/
Скрит текст:

# 2 307
  • Viena
Най-красивите руски актьори, начело с Нагиев❤️❤️❤️

# 2 308
Гледах я Мелания с това сако - то е сафари всъщност, но пак не е подходящо за такъв случай, според мен.

# 2 309
Скрит текст:
Аз харесвам и тази визия, но снощи /днес при нас/ зелената рокля е прекрасна - разкошно зелено.
https://btvnovinite.bg/svetut/tramp-prie-nominacijata-na-republi … at-prezident.html
снимки
https://footwearnews.com/2020/fashion/celebrity-style/melania-tr … -2020-1203047516/

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 09:16 от Elizabet 2013

Общи условия

Активация на акаунт