Звездни компромати - Август'20

• 271 041
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 280
Радина, Донков и Анастасия Ингилизова празнуват Рождения му ден -
https://www.instagram.com/p/CEZoNsnnmnd/

Ето това е ИГ профила на брата на Карамазов
https://www.instagram.com/boutique_cookies_cakes/

Коригирах името, благодаря за забележката.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 22:50 от Dress as Princess

# 2 281
Браво на Ингилизова. И аз съм в добри отношения с бившият ми мъж и настоящата му жена, но чак да му празнувам РД, айде нема нужда.
Жив и здрав да е Деян.

# 2 282
Хубаво семейство изглеждат. Май покрай тях не е имало някакви огромни скандали!?
Пожелавам им дълги години все така да се обичат и да си... подхождат. Simple Smile

# 2 283
Синди преди около стотина години беше омъжена на Ричард Гиър.

Ингилизова всъщност се казва Анастасия.

# 2 284
  • IT
Ингилизова е Анастасия.
На Карамазов брат му визуално е по- симпатичен от него

# 2 285
Ингилизова преди много години се раздели с Донков, но имат дете, освен че са колеги. Прекрасно е, че имат нормални отношения
Карамазов завел детето на брат си в Родопите, затова пуска снимки с него

# 2 286
Тя беше обяснила, че все още не е кръстен и заради това не го подстригват. Съответно косичката му расте и му трябва фиба, за да не му пречи.
О, това не знаех. Ама като не следя новините...

# 2 287
Ингилизова вярно трябва да празнува, че се е отървала от този неприятен егоцентрик Донков.

# 2 288
На снимката Ингилизова ми заприлича на Ваня Костова.

Относно Синди и мъж, коментирали сме го отдавна точно в тази тема, че имаше пукнатини в брака им заради сервитьорка в един от неговите ресторанти, която, по спомен, не е можела да стъпи и на малкия пръст на Синди, ама, на - мъже... Какво ги правиш?! И преди съм го писала, че колената на любовницата са били оприличени на водомери и затова съм го запомнила това определение. За съжаление не мога да подкрепя думите си с линк, защото съм го чела на хартия / преди 100 години /.
Много ги харесвам като семейство и всеки един отделно.

# 2 289
Правил тортата на Мегън Маркъл, но декорациите на някои от тортите му са криви. Hushed Червилата и лаковете например.

# 2 290
Правил тортата на Мегън Маркъл, но декорациите на някои от тортите му са криви. Hushed Червилата и лаковете например.

И аз това забелязах, и точно си мислех: Само аз ли не съм впечатлена от творчеството на сладкаря. Освен това не е правил самата торта за сватбата на Кейт, а тортата за репортерите, които са били поканени да отразят събитието. Гледах репортаж, самият той го каза. Но нашите медии въртят по-гръмкото "тортата за сватбата на Кейт"

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 14:52 от deede

# 2 291
  • на пистата
Джаферович  ака 😁
https://www.instagram.com/p/CEZZb4xgV6s/?igshid=1320vxz8qla3y
И висналия задник на валериева.Язък,че е дала толкова пари за него
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 00:21 от NaM

# 2 292
Ако Джаферович беше Брад Пит или рок звезда, снимката му нямаше да изглежда толкова смешна и нелепа, ама обикновен човечец като него като се снима така с уонаби напъните си и се получават странни резултати. Ама те с жена си живеят на измислена планета, на която си мислят, че са голямата работа и селебритита.

# 2 293
И зaщо е взел и коткaтa зa cнимкaтa нa тоaлетнaтa чиния???

# 2 294
Защото котките са инстаграмабъл и на техен гръб се печелят лайкове Wink

Общи условия

Активация на акаунт