Звездни компромати - Август'20

• 269 357
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Rock & Roll feeling ...
Кой е тоя Цайса?

# 2 266
  • София
Гери Никол даже не прилича на труженичка, а на престаряла маман.

# 2 267
Ето една статия
http://ugov.blog.bg/lifestyle/2017/02/17/koi-e-bashtata-na-pevic … -delian-p.1510441
Даже и мутра не мога да го нарека, защото е кинта и двайсе.
Ама някакъв варненски бандит го раздаваше едно време.
Сега се е преоблякъл и е от добре облечените бизнесмени, които печелят обществени поръчки.

# 2 268
  • Варна
Е, все пак баща ѝ е Цайса.
Никак не съм изненадана, че ѝ е взел бентли.
Тя май му е единственото дете или се бъркам?
Има малка сестра на около 12-13 години.

# 2 269
  • In The Middle Of Nowhere
Гери-Никол не е първата, а и последната дъщеря с богати родители,  която получава скъпи подаръци. Пълно е с такива. Така, че за мен не е странно.

# 2 270
  • Варна
Гери-Никол не е първата, а и последната дъщеря с богати родители,  която получава скъпи подаръци. Пълно е с такива. Така, че за мен не е странно.
Лошото в случая, според мен, не е подаръка, а това което виждаме като последици от шофирането на тези скъпи и бързи коли по улиците - много отнети животи, благодарение на децата на богаташите.

# 2 271
  • In The Middle Of Nowhere
За съжаление има такива случаи, но се надявам, да не е валидно за всички🤞

# 2 272
  • София
Клюкарки, светнете ме, моля Simple Smile Владо Карамазов пуска в инста често снимки с едно детенце, чие е?

# 2 273
  • Варна
Не съм гледала всичко от горепосочените видеа за Осемте джуджета, само отчасти това, с Димитър Ламбовски. Той, горкият, чист като сълза, че и бившата му жена Мина покрай него. Идва момент, когато трябва да си платиш цената на ДС чадъра и облагите повече от 30 години. Интересно, защо не дойдоха у нас да искат такава “поръчка”. Лустрацията 30 години по-късно е невъзможна, за съжаление.

# 2 274
  • Sofia
Клюкарки, светнете ме, моля Simple Smile Владо Карамазов пуска в инста често снимки с едно детенце, чие е?
Може би на брат му.

# 2 275
Племенник му е детето.

# 2 276
  • София
И аз така си помислих, но не знаех дали има брат или сестра. Мерси, както винаги Simple Smile

# 2 277
Има. Доколкото помня е сладкар и беше участвал в направата на сватбената торта на Мегън и Хари

# 2 278
Синди и съпруг-22 години брак
Някой в темата каза,че Синди имала селско излъчване😂😂
Но така е ,темата заби на Гущерова и Валериева,вкусове !
https://hinews.bg/more/%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8-%d0%ba%d1% … %bd%d0%b8-%d0%b1/

# 2 279
Ако си несъобразителен шофьор няма значение колко мощна кола караш.
Да си го кара със здраве Бентлито, впечатляващ автомобил, браво на родителите за проявата на добър вкус.

Общи условия

Активация на акаунт