На море в Гърция 2020 - VI

• 59 089
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • при моите деца .....
Здравейте,
нямам време да прегледам темата, интересувам се допускат ли семейство с пул-тестове?
Къде в София правят?
Каква е цената?
Предварително благодаря!

# 406
В София никъде не правят пул тестове. Най-близо в Пловдив правят в Писанец.

# 407
Здравейте,
нямам време да прегледам темата, интересувам се допускат ли семейство с пул-тестове?
Къде в София правят?
Каква е цената?
Предварително благодаря!
Като нямате време, ще си направите (платите) за цялото семейство, но пък ако отделите малко време, ще разберете, че за деца под 10г не са необходими, а и разни други полезни съвети, които момичетата с споделят в последните поне две теми.

# 408
Привет!  Някой от вас, който е попълвал тези дни PLF декларация може ли да ми каже следното: трябва ли да искам от собственика на студиото, в което ще бъдем в Гърция, точен адрес? Също така, какви други освен лични данни на преминаващите границата са нужни. Благодаря предварително!

# 409
  • София
Последният път аз като попълвах бланката, точният адрес не беше задължителен - има звездичка на графата. Аз написах града, кода на града и името на вилата, без улица и без номер.  Иначе освен паспорти /ЛК на пътуващите, ще ви трябва и регистрационен номер на автомобила с който ще влезете в Гърция

# 410
  • Варна
Точен адрес си трябва от край време. Идеята е ако Ви тестват на границата и излезете положителни да може полицията да Ви намери за карантина и лечение при нужда, то затова са и 24-те часа самоизолация при тестване на границата.
Други кой знае какви лични данни не трябват, адресите и телефоните за контакт са по-важни, по споменатата по-горе причина. То това е и идеята на PLF-то и QR-кода, да могат да Ви намерят ако трябва.

# 411
  • София
Днес на плажа Исос, Корфу. Спокойствие и бистра вода. Няма много хора, а мерките се спазват. Усещането е такова, всякаш няма никакъв Covid. Разхождайки се из лагуните се сдобихме безплатно с домашен любимец под наем с който да тичаме по брега 😁. Може би някак се бе загубил и търсеше хора с които да се върне в зоната на хотелите. Бе много ожаднял, та му дадохме от водата, която си носехме.
А вчера срещнахме и много българи работещи на Корфу, както и един от сервитьорите (грък) в едно кафене знаеше български идеално.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 16:42 от Mira_X

# 412
Точен адрес си трябва от край време. Идеята е ако Ви тестват на границата и излезете положителни да може полицията да Ви намери за карантина и лечение при нужда, то затова са и 24-те часа самоизолация при тестване на границата.
Няма да тръгне полиция по островите (то на много места и няма, освен брегова охрана). Звънят по телефона.

# 413
Попълва миналата седмица за майка ми и баща ми. Трябваше ми ЛК за него, регистрационен номер на колата, адрес на мястото (иска ми и улица).
Вълнувам се, другия петък най-накрая заминаваме. Има ли нещо интересно около Амудиа, което да посетим (плаж или таверна 😀)?

# 414
  • Варна
Предполага се, че ако не те намерят на телефона, не си в обхват или ги отсвириш и не им вдигнеш, то все ще трябва да те намерят за да те карантинират. Затова трябва да се знае къде ще бъдете, а не да ви пускат за национално издирване, нормално.

# 415
  • София
Аз не съм писала адрес - то и нямаше адрес - имаше код на населеното място, населено място и за улица, собственика на къщата ми беше написал населеното място. Отделно имах GPS координати. Във формата не съм ги писала........според мен като име на хотел или къща по-лесно ще ви намери местен полицай, не дай си боже ако се налага. Така , че не изпадайте в крайности.

# 416
Dioni,
естествено, че е така. Ще се обадят или ще дойдат в хотела, а няма да тръгнат да търсят улица и номер (изобщо в колко гръцки села има улици и номера, не знам някой дава ли си сметка).

А MariaNova така си пише, досега не е имала и ред на тема Гърция. Само коронавируси, полицаи и мрачни прогнози.

# 417
Аmélie, миналата година септември плажът на Амудя най-много се хареса на децата ни. Младежа, който носеше фрапетата имаше Sub bord и го даваше да се ползва безплатно. Голяма игра падаше, морето обикновенно беше спокойно и равно, а там е си плитко метри навътре.

# 418
Да попитам, тези, които са били на о-в Корфу - бихме ли могли да го обиколим сами (с моторчета или градски транспорт, видях, че има автобуси от град до град) или да се възползваме от организирани от агенцията екскурзии? Предварително благодаря!

# 419
  • софия
Здравейте,
Къде в София правят?
Каква е цената?
Предварително благодаря!
Колко сладко, колко мило ❤️ А ние нямаме време да пишем 1 000 000 пъти едно и също 😊
Госпожа, търсенето във форума работи отлично и не изисква да "преглеждате темата". Just a hint.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 17:58 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт