На море в Гърция 2020 - VI

• 59 744
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
  • Там където
Да попитам, тези, които са били на о-в Корфу - бихме ли могли да го обиколим сами (с моторчета или градски транспорт, видях, че има автобуси от град до град) или да се възползваме от организирани от агенцията екскурзии? Предварително благодаря!

Вземете си рент-а -кар - лесно ще го обиколите, по-приятно и по-бързо. Не е скъп там рент-а кара. Например крепостта Ангелокастро никога не се предлага от агенциите, а си заслужава гледката и е близо да Палеокастрица  и съответния манастир там. С градски транспорт не знам колко време би ви отнело.

# 421
Ако са само двама, може и с моторче. По тесните планински пътчета ще им е по-лесно.

# 422
Аmélie, миналата година септември плажът на Амудя най-много се хареса на децата ни. Младежа, който носеше фрапетата имаше Sub bord и го даваше да се ползва безплатно. Голяма игра падаше, морето обикновенно беше спокойно и равно, а там е си плитко метри навътре.
И аз заради детето го избрах. Имаше ли много комари, заради реката?

# 423
  • София
Има доволно комари в целия район Simple Smile И не само заради реката,там има много блата!

# 424
Аутан ще ми свърши ли работа?

# 425
Момичета, в момента попълвам ПЛФ формата.Пиша си имейла и паролата,след това в register повтарям и не получавам имейл ,за да започна да попълвам.Първият път получих такъв ,но не ме допусна и вече трети път сменям паролата и нищо не се получава.Къде греша?
Оправих се !

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 23:26 от vale3000

# 426
Ние ще пътуваме на 2ри Септември, живот и здаве, че като се знаем какви сме късметлии я стигнем, я не... дет се вика тая година имам един успешен опит, минала два неуспешни да пресека границата Angry
Пътуваме в сряда, теста трябва да го пуснем в понеделник нали така? Има ли лаборатория, която взема тестове в дома с допълнително заплащане, за да избегнем висени по опашките, че ММ е на работа, вече няма никаква отпуска и ще пуска неплатена за почивката, не ми се иска да пуска още 1 ден неплатена и за теста.

За Закинтос един въпрос, знам че ми казахте да не резервирам в големите курорти, обаче ми излизат много добри места за настаняване в Лаганас, разликата не е малка 170 евро там или над 400 на друго място. Сега предполагам, че няма да е чак такава лудница, пък ние ще обикаляме целия остров няма да сме там целодневно, та въпроса е чисто логистично дали е удобно мястото за настаняване.
Харесах и няколко места за настаняване в Занте.

Другото, което ме интересува е дали сега с нарастване на позитивните случаи има някаква промяна при туристическите корабчета, ще е кофти да отидем до Закинто и да не може да се качим на лодка до Наваго. Надявам се, че няма да ограничат подобен вид туристически услуги.

# 427
  • софия

Другото, което ме интересува е дали сега с нарастване на позитивните случаи има някаква промяна при туристическите корабчета, ще е кофти да отидем до Закинто и да не може да се качим на лодка до Наваго. Надявам се, че няма да ограничат подобен вид туристически услуги.
Към момента промените са: запълване да капацитета до 60% и с маски задължително при качване и слизане. По време на пътуването е както си искаш.

# 428
  • София
За тестове вкъщи Бодимед и Цибалаб имат домашни посещения със сигурност. Но им звънете по-навреме за записване на час. Обаче, вторите не дават гаранция за времето за излизане на резултата.
Щом сте за сряда, в неделя също може да отидете в Рамус и в понеделник ще е готов. Вмества се в 72 часа.

# 429
Аmélie, миналата година септември плажът на Амудя най-много се хареса на децата ни. Младежа, който носеше фрапетата имаше Sub bord и го даваше да се ползва безплатно. Голяма игра падаше, морето обикновенно беше спокойно и равно, а там е си плитко метри навътре.
И аз заради детето го избрах. Имаше ли много комари, заради реката?
Амудя е доста скучно селце.Миналата година бях на този плаж за малко,но не ми хареса.Плитък е ,но водата ми е една идея по-хладна от други места. В района има добри плажове,но ако сте с деца,може би няма да ви се обикаля.

# 430
  • София
Вълнувам се, другия петък най-накрая заминаваме. Има ли нещо интересно около Амудиа, което да посетим (плаж или таверна 😀)?
Не е нито плаж, нито таверна, но много ни харесаха изворите на река Ахерон. Красиво е! В активен сезон има и забавления като разходка с коне, рафтинг. Ние бяхме в края на септември и видяхме само табелите. Simple Smile

# 431
Гледах за тези извори, но сме с бебе на два месеца и не знам ще може ли да ги видим.
Вале, за кои плажове да се оглеждам?

# 432
Ако са само двама, може и с моторче. По тесните планински пътчета ще им е по-лесно.
Благодаря! А няма ли опасност докато се плацикаме на някой плаж да ни го отмъкнат, такива мисли ме спохождат... Иначе отдавна мечтаем за скутерче:)

# 433
  • София
Благодаря! А няма ли опасност докато се плацикаме на някой плаж да ни го отмъкнат, такива мисли ме спохождат... Иначе отдавна мечтаем за скутерче:)
И скутерите се заключват. Никой няма да го открадне.
Но аз не бих се придвижвала с такъв, ако досега не съм карала, особено ако трябва да возя някого.
Уточнявам, че от доста години в топлата половина на годината се придвижвам само на две гуми.

# 434
Някой да е бил на Амуляни това лято? Интересува ме работи ли къмпингът на плажа Алики/Аликес. Писах няколко пъти не мо отговарят нито на мейла, нито на ФБ страницата си. Бяхме планирали почивка в Корфу, но другото семейство отпадна за пътуването и решихме, че не ни се ходи толкова далеч сами. С палатка сме, обикновено резервация не трябва и в нормална година, стига да работят

Общи условия

Активация на акаунт