На море в Гърция 2020 - VI

• 59 535
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Аmélie , надявам се, че ще ви хареса плажа на Амудя, ако сте с деца. Да селцето септември беше доста празно и пусто, но ние не търсим лудницата. Спахме в Риза, а обикаляхме от Парга до Лефкада. Мнения всякакви, зависи какво търсите и харесвате.

# 436
anbibian , не се върнахме от там преди 10 дни. Чудничко беше- много рехаво и спокойно. Щом ще обикаляте според мен си резервирай по-евтини нощувки. Корабчетата си пътуват с пълна сила, даже не ни караха да слагаме маски. Много е приятно, че на Навагио бяхме 4-5 корабчета, а не както беше преди 8 години като ходихме- 20... От Лаганас пък взехме лодка с прозрачно дъно да видим костенурките Карета Карета от близо и ни разходи до прекрасни местенца.

# 437
Супер, детето видя снимките и много се развълнува от костенурката, знам че Септември са по-малко, дано извади късмет да ги види на живо Simple Smile

# 438
  • София, България
И как става търсенето в конкретната тема?
Сега искам да се върна там където обсъждахме вегетарианските манджи...
Иначе сега сме на плаж на Потамос (Епаноми, Солун). По приятно е в жегата от града, но не е баш мойто. Харесват ми плажове като... Абе любимия ми е на Комица, иначе и Арменистис и Талата са ОК. А, и Свети Георги на Амуляни. Кристална вода и скали, гладко, да плувам и да зяпам. И да няма тълпи хора. Едрия пясък, дълбокото и студената вода не ми пречи.

# 439
О, ще видите със сигурност. Местните ги знаят къде са. Ние видяхме 3-4 и то все големи. Наистина е вълнуващо.

# 440
  • София
вегетарианските манджи са в предишната тема.

# 441
  • София
Радос, може ли някоя снимка от Епаноми? Има ли свободна зона? Ние пътуваме след 2 седмици, да знам дали ли струва пътят от Солун, че не е малко. Иначе и аз харесвам Комица, но като за няколко часа се надявам и този да става. Ако е чист и не е претъпкан, ще е Ок. Другото, което ми е интересно, е дали на връщане към Солун в петък привечер, ще има много трафик.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 18:31 от миленка_д

# 442
  • Варна
Новини от преди малко. Затягане на мерките, засега не особено силно.

https://www.ekathimerini.com/255874/article/ekathimerini/news/ne … pm-entreats-young
New Covid-19 measures imposed as PM entreats young

# 443
Ако има пътуващи за Тасос:
Да знаете, че графика на фериботите в сайта НЕ е актуален. Всеки ден графика е различен, раздават го на едни листовки при поискване. Вчера например е имало ферибот в 16:00 от Керамоти за Тасос и после чак в 19:00.
На Кулата в 14:30 имаше около 40-50 коли, минахме за 30 мин.
Хубаво лято на всички!

# 444
  • София, България
Радос, може ли някоя снимка от Епаноми? Има ли свободна зона? Ние пътуваме след 2 седмици, да знам дали ли струва пътят от Солун, че не е малко. Иначе и аз харесвам Комица, но като за няколко часа се надявам и този да става. Ако е чист и не е претъпкан, ще е Ок. Другото, което ми е интересно, е дали на връщане към Солун в петък привечер, ще има много трафик.

Потамос

На мен ми е Слънчев бряг тука - мек пясък, но водата е мътна, имаше вълни и водорасли и бар до бар, дъни музика яко. Харесвам я музиката по-принцип, а и нямахме чадър, така че ни беше ок. Но свободната зона е между два бара и ще се меша силната музика. На връщане минахме през Агия Триада. Там ми хареса повече. Спокойно море, изцяло свободна зона, бистра вода

Ще ти хареса. Но не съм убедена, че е по-близо (като време поне). Но НЗ, много е яко.

А утре ще разхлаждаме след обяда в МОЛ,че чухме, че имало намаления. Кажете някой, до който да стигнем с Lime? Че да не вадим колата....

# 445
Като напазаруваш в МОЛ-а, как ще се превозиш торбите с Lime-a ?😀

# 446
  • София
В района на Епаноми има километри плажове. Не е вярно, че свободната зона е само между бийч баровете.

# 447
  • софия
Днес направихме малко Паксос и Антипаксос. Неповторима красота 💙

# 448
Въпросче, извинявам се, ако не е за темата, но При влизане от Гърция в България има ли карантина тук, в Бг и колко дни е, ако има?

# 449
  • София
Въпросче, извинявам се, ако не е за темата, но При влизане от Гърция в България има ли карантина тук, в Бг и колко дни е, ако има?
Няма карантина.
Страхотни красоти, Звънче.

Общи условия

Активация на акаунт