На море в Гърция 2020 - VI

• 59 046
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Няма никакъв проблем. Тестът важи до 24 ч. на 19-ти. Никой на гледа час. Не знам защо сте искали да бъде отбелязан. Не знам и защо така са казали в България. Нещо не сте се разбрали. Вероятно са казали кога ще излязат тестовете. Ние правихме там тестове и навсякъде на всички тестове се отбелязва деня на вземане на пробата, а не деня, на който е излязла.

# 511
Благодаря, успокоих се.

# 512
  • Русе
Няма никакъв проблем. Тестът важи до 24 ч. на 19-ти. Никой на гледа час. Не знам защо сте искали да бъде отбелязан. Не знам и защо така са казали в България. Нещо не сте се разбрали. Вероятно са казали кога ще излязат тестовете. Ние правихме там тестове и навсякъде на всички тестове се отбелязва деня на вземане на пробата, а не деня, на който е излязла.

На летището в Крит гледат час. На мен ми направиха тест, защото бяха минали 72 часа. Тест направих във вторник 9 часа, а на летището пристигнахме на обяд в петък..

# 513
  • софия
Моят опит е на сухопътна граница с пул тест, който уж не се приемал 😬.

# 514
  • Бургас
Добро утро Hug
Вчера на границата бяхме втора кола нямаше чакане.
 Едно момче погледна QRите и вяло пср. Този път аз изтеглих късата клечка и ми взеха проба. Стана буквално за две минути. Госпожата на масата сканира QR-a ми и ми каза Бай-бай. А юли мъжа ми и сина ми попълваха на място Plf декларация.

# 515
кативики като минете границата моля те пиши дали е имало проблем, ние сме в същата ситуация, ще правим тест в рамус в ден неделя и ще тръгваме в сряда и аз знам че пишат датата на вземане на пробата и се притеснявам да не ни върнат в сряда от границата, особено ако се случи ден с много опашки и окъснеем.

# 516
  • софия
Като почнете да се втелясвате. Правихме тест във вторник, минахме границата в петък без никакъв проблем. Нали можете да сметнете 72 часа кога изтичат. И гръцките служители могат. Математиката е една и съща.

# 517
Здравейте,
Решихме да почиваме на Тасос тази година, тъй като сме с бебе на 11 месеца. Ходили сме преди години само двамата и помня, че пътят е горе-долу колкото до Ситония. Но сега в Google maps на маршрути ми изписва 6 часа и нещо 🙄😵 някой, който е ходил скоро може ли да сподели дали има причина да има забавяне? Като изключим задръствания през делничен ден и времето за ферибота, разбира се.

# 518
.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 10:36 от MariyaS

# 519
  • София, България
А, като казахте Тол такси - до Ситония не са драма, няколко евра само. Пътували сме до Атина - там беше жестоко, мисля около 80 евро в посока беше.

Сега как сме се запътили към Игуменица - колко ще ни смъкнат?

Иначе още се чудя между Корфу и Лефкада, а и как ми пуснахте мухата за Сивота, почнах и там да оглеждам ...

# 520
  • София
На първа страница ги има тол таксите, всеки може сам да си ги сметне.

# 521
Като почнете да се втелясвате. Правихме тест във вторник, минахме границата в петък без никакъв проблем. Нали можете да сметнете 72 часа кога изтичат. И гръцките служители могат. Математиката е една и съща.
Лесноти е да се караш, ама не си катастрофирала и не ти се е чупила колата баш на границата! Едно непредвидено събитие като това, а на нас ни се случва в две поредни години и тия 72 часа хвърчат като дим.
Въобще няма да рискувам, ще тръгнем едни ден по-рано.

# 522
  • София
Здравейте,
Решихме да почиваме на Тасос тази година, тъй като сме с бебе на 11 месеца. Ходили сме преди години само двамата и помня, че пътят е горе-долу колкото до Ситония. Но сега в Google maps на маршрути ми изписва 6 часа и нещо 🙄😵 някой, който е ходил скоро може ли да сподели дали има причина да има забавяне? Като изключим задръствания през делничен ден и времето за ферибота, разбира се.
Илинден е затворен и през Кулата става малко по-дълъг пътя. След Благоевград има малко бавни участъци заради строежа на магистралата, но не е кой знае какво.

# 523
Отделно навигацията дава маршрут заедно с ферито и в зависимост от графика му. Възможно е при изчислението да дава по-дълъг престой. Ако дадеш довечера да изчисли може и 12 часа да стане. В момента разликата между Керамоти и Тасос е над два часа.

# 524
Щом сте за Тасос вижте фериботите от Кавала също.

Общи условия

Активация на акаунт