Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 993
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 005
Още ли има??
Аз днес оттам минах, ама викам да не влизам, щото ще е само за чопър, и накрая влязох в Скобелев Simple Smile

# 1 006

И аз купих двете питиета вляво, сега пия коктей с Бийфитъра с тоник и нярязани ягоди.Чудесен  е!

# 1 007
Долче, този е, много е хубав.

# 1 008
Да, хубав е. Ама да направят и един изцяло тъмен (не е накъртващо сладък, но могат да махнат още захар от него). Sweat Smile

# 1 009
  • София
Вярно, че подвеждащо съм го написала Smile точно това, дето Долче каза - крем-маска, 2 броя за 1 лв. Взех някакви овлажняващи, имаше и други видове.
Като отидох да сменя роклите, от едната вече нямаше размери. Амбицирах се - отидох до друг Лидл. И там я нямаше вече. Съвсем се амбицирах. Отидох до трети магазин. И там нямаше, ама се уморих и ми писна. Да не съм капо, взех панталон от лиосел (по-скоро скини дънки). А да, и от бразилския орех, че не бях яла досега, ама от толкова четене ми стана интересно. То много вкусно се оказа. Едвам се спрях Smile

# 1 010
Соул,
Скрит текст:
покрай този вирус... Stuck Out Tongue Winking Eye Майка ми вече на информацията в Кауфланд често казва Регистратура...  Mask

# 1 011
  • Стара Загора
Дами, от гръцките сирена шефката днес ми похвали това от 7,39 лв, но като видях на касата овче и го върнах. Има голяма тенекия от 1,35 кг краве, обаче нямам място за него. Много ли е миризливо от овцата?

# 1 012
Пресипи си го заедно със саламурата в ниска кутийка...1 кг не е голямо количество.

Аз ям и с коза и с овца на картинките. Не ми миришат.

Но не знам вашите носове как са 😄

# 1 013
Купешко овче сирене никога не ми е миришело лошо.
Домашно овче и козе съм яла отдавна - и то не ми е миришело.

# 1 014
  • София
Не обичам нито овче, нито козе сирене. Съпругът ми яде. Не е нужно да пробвам, за да разпозная в чинията какво сирене има. Който не яде такива сирена, няма как да не му замирише.

# 1 015
Като казахте бразилски орех- днес при нас беше все още с етикет 5.99, не съм взела да видя дали и на каса е така.
Пъстървата стана добре печена с лидълски бекон и орехи (последните не са от там).

# 1 016
И за мен има разлика във вкуса краве-овче-козе. Когато хигиената е лоша, категорично може да се каже, че мирише зле. Но и при стерилно производство пак има лек аромат и вече е въпрос на лично усещане дали той ще дразни някого или не.

# 1 017
Винаги усещам овчето сирене, но не ми пречи. Просто си има специфичен аромат. Но обичам всякакви сирена и сега почнах да вземам бри от Лидл, добра цена и приличен вкус.

# 1 018
  • София
Fenyx, аз доколкото схванах, на бразилския орех това си му е редовната цена.

# 1 019
  • Велико Търново
Овче и козе не вкусвам ако знам, че са такива. Опитвала съм, но едва след като съм ги изяла са ми казвали какво е било, но само домашни, не  от Лидл.
От Лидл купувам ементал и гауда за сандвичи, друго сирено-кашкавало подобно не!
Излъгах! Вземам и Ххл сирена за мазане на сандвичи от едни на триъгълници.
Днес ме домързя да отида, но утре ще бъда в кварталната немска територия на лов за плячки!!!

Общи условия

Активация на акаунт