Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 013
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 990
Тръгнах за постелки за банята и завеса за душа, ама нещо не ги харесах. Харесах роклите. Награбих една трикотажна и две от сините, но нещо не съм си уцелила размера, та сега пак ще ходя да сменям.
Едната рокля я няма нито в сайта, нито в брошурата - тъкмо пак проверявах
Взех още гащи, и от еднократните маски за лице за проба Simple Smile

Какви са тези маски за лице?

# 991
Леми, постоянен е сладоледът, но на редовна цена е 1,49 лв. На мен ми се искаше и вътре да е с черен шоколад (не само глазурата), но...много искам сигурно Laughing
Маските за лице са 2 броя за около лев. При продуктите за грижа за лице стоят.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 20:44 от dolce miele

# 992
Маските – От най-простите, сини или зелени, от нетъкан текстил. Теди, които винаги са се ползвали в болниците и преди пандемията.

# 993
Аааааа...не тези. Ония дето те правят хубава...май за тях говорят.

# 994
Въх, верно! Крем-маска за лице...

# 995
Ами, не знам за кои става дума. Те и двата вида са еднократни Grinning Аз говорех за тези с които си мажем лицата и ставаме по-хубави Grinning

# 996
,Маските за лице ги привърших,едната беше с глина,другата витал нещо си.Само за зряла кожа не съм ползвала,не са лоши маските,но аз се клепам постоянно,имам пет фаворита,другото е за между тях и не му правя много разлика,абе беля не правят с две думи
А лака за коса как е,и пяната също,?
За разкрасяване хортуваме,да Grinning

# 997
Аз използвам тази с бяла глина от Лидъл (почистваща), а от Кауфланд купувам отлепваща (пак тяхна марка). Все се каня да ползвам хидратиращата с алое и краставица (някаква с грозде Q10 или против бръчки беше) не ми допадна. Но моята кожа не е суха, а по-скоро нормална/смесена.

# 998
На мен ми е рано за маски Joy

# 999
Знаете ли какви сливи има освен сини, които са по 3,99 лв. за кг.? Взех си сини на промоция за цена около 70-80 ст., но сега си видях бона на другата цена.

# 1 000
Долче, и пълнежа е черен, обаче не зная какво е, вероятно сметана с нещо 😸

# 1 001
Леми, този ли е? Пише го, че е с млечен шоколад отвътре...първия път се подведох от "dark" надписът. В действителност е по-светъл вътре.

# 1 002
Знаете ли какви сливи има освен сини, които са по 3,99 лв. за кг.? Взех си сини на промоция за цена около 70-80 ст., но сега си видях бона на другата цена.

Едни кръгли, тумбести. Ама са доста по-едри и различни от тези. По етикет са само "сливи".

# 1 003
Увредихме се с тези маски. 😂 Като една жена на спирката - вместо "пътниците", обърка и ми каза "пациентите"...

Лак за коса - одобрявам го.

Леми, сладоледът ти е перфектен! Утре по първи петли отивам за количества.

Къде е верото за съдове алое вера половин литър?! Да не е отлистено? 🤐 Наредени са Феъри и други подобни, не ги искам!

# 1 004
  • София
От този 3в1 грил от миналата седмица има ли останал в Студ. Град? Или на Графа? Вчера минах през Люлин, днес през халите и нямаше. Мисля утре в обедната почивка да видя в Сруд. Град някой случайно дали не ме чака Grinning

На Халите имаше чопър. Някой май питаше по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт