Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 998
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 975
Танче, изпуснала съм...какво си писала. Аз уж нищо не търся...

# 976
  • Пловдив
Да идваме ли? Stuck Out Tongue Closed Eyes  Аз...такова ...за пиячката питам...

# 977
Долче, когато имаше кани, моята си работеше. Сега завиждам и чакам.
MTV, добре си се заредила. Наздраве!

# 978
  • София
Случайно да сте попадали на ликьор пъпеш?
По повод питането за грила - погледнах брошурата и видях един 3 в 1 , за него ли се пита? Много слаб като мощност ми се вижда, имам контактен грил на Тефал, ползвам го за печене на скара, с мощност 2000 вата, с подобна са пускали в Лидл, но преди време.

Ами не един който е в брошурата от 03.08.  но не мога да прикача в момента снимка.

# 979

Черното къде е, не за друго, ами хвърлих око на чашата аз.. Много ефектна. Иначе джин не пия.

# 980
Еее, много тъпо за ластиците на боксерките. Sad Беше ми останала крехката надежда, че не съм видяла правилно, а ги има. Не знам как ще е без този ластик в талията...не само след пране, но дори и при носене. Моля пробвалите вече да споделят впечатления.

Като ще се предупреждаваме за азиатските кулинарни шедьоври, да кажа, че аз в азиатска седмица се натресох с 2 кутии сладолед - една с манго и една със зелен чай - които стояха мнооого месеци в камерата и не ги изхвърлях за самоназидание друг път да не съм толкова лакома. Simple Smile Сос Терияки одобрих. Идеята за оризов чипс с уасаби много ми допада, някой няма ли да го похвали. Grin

Долче, при скоростно четене видях, че си похвалила някаква корона...а то кана било. Иначе тъкмо се зачудих какви корони, нещо детско ли е или е за големи момичета. И евентуално ако покрай короните и крале са изкарали. Принц не щЪ. Bowtie

# 981
Идвайте - има Wink
Мислех и "булдог" да взема, ама имам спомен, че съм пила в едно заведение, и нещо не ми хареса особено..

# 982
  • Sofia
Здравейте, бих искала да попитам контактния грил от миналата седмица дали е хубав, какво печете в него, струва ли си парите?
Благодаря предварително:)
Този намерих, но нямам впечатления.

# 983
  • София
Здравейте, бих искала да попитам контактния грил от миналата седмица дали е хубав, какво печете в него, струва ли си парите?
Благодаря предварително:)
Този намерих, но нямам впечатления.

Да,точно този е,има го в лидл наблизо и много се зачудих, трябва ми нещо подобно, повече за сандвич тостери,не толкова за наденички, но се чудя дали става и дали е здрав.
Благодаря за помощта ако някой го ползва ще се радвам да сподели:)

# 984
С 1000 вата за сандвич мисля, че ще е ок, за наденички и кебапчета- слабичък мисля. Имам един раклет грил и е по-слаба мощност(май беше 1400, по-слаб е от другия ми грил), като на слънце пече 😅.

# 985
Да,точно този е,има го в лидл наблизо и много се зачудих, трябва ми нещо подобно, повече за сандвич тостери,не толкова за наденички, но се чудя дали става и дали е здрав.
По-добре си вземи 3в1 комбинирания, за тостери, сандвичи и гофрети Simple Smile На една цена са, с повече фунционалности Simple Smile
Миналата седмица го пускаха

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 15:54 от duhi_puhi

# 986
  • София
По-добре си вземи 3в1 комбинирания, за тостери, сандвичи и гофрети Simple Smile На една цена са, с повече фунционалности Simple Smile
Миналата седмица го пускаха

Аз го взех, но за скара да става абсурд според мен, много е слабичък. Вече е тестван за сандвичи и гофрети де, там грешка няма, ама за месо...няма да има силица Grinning

# 987
Ми не е за месо, тя го иска и за сандвичи... Ама и това мини контактното и то не е. Поне 1500-600 вата..
Ето това по-бива за месаци

# 988
Да идваме ли? Stuck Out Tongue Closed Eyes  Аз...такова ...за пиячката питам...
и  аз питам Simple Smile
Може ли отзив за ягодовия, много го хвалят по UK, заслужава ли си парите? Мерси.

# 989
Аз имам този който показа Духи пухи.
Минавам да похвалвам и промоционалният сладолед с черен шоколад на клечка, много е хубав, не е накъртващо сладък, с хубав шоколад е, с една дума щом го ядох е👍
Само се чудя дали е в постоянният асортимент?

Общи условия

Активация на акаунт