Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 994
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 960
Купих си от гръцкото сирене, сините сливи са чудесни, твърди и узрели.
За хлапето една блузка от 11 лева, за мм евтино уиски. Галията изглеждаше добре, но се натоварих много и пак ще се ходи тази седмица. Азиатския сладко кисел сос у нас  е на почит, и него уважих.

# 961
ЕЕЕЕ, то вЕрно, че пъпеши имаше. Уф, пак трябва да ходя Sad

# 962
  • Варна
Ауу, защо не писахте по-рано, че гащите са различни... Да не се разтегнат сега или да се навират в д-то. Взех и аз, защото бяхте писали, че са хубави, най-много да станат на нищо за нула време.
Пробвах керемидената рокля. Много е приятна, не ме притеснява нито това, че е тънка (все пак е лятна), нито дължината (подлежи на скъсяване), обаче така хубаво ми описва корема в профил, че... Ох, не знам, чудя ѝ се. Ще се почудя още малко, имам достатъчно време да реша да я връщам ли или не.

# 963
Пробвахте ли нещо от храните на екзотичната седмица, кое ви хареса? Аз от предната такава и по препоръка от темата взех къри соса за уок и съм мнго доволна, сега го има пак и мисля да взема поне 2 бурканчета.
Мисля, че беше този:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/sos-za-uok/p42045

Сега видях и тези сосове, някой да е пробвал:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/kri-sos/p42049

Чудя се и на това ястие:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/kri … ka-recepta/p42048
Сосът тика масала е много хубав, винаги си зареждам по 4-5 бурканчета като го пуснат. Не го видях в брошурата за тази седмица, но явно го има, та утре ще тичам за него.

# 964
Такива гащЯ не съм купувала досега, но понеже се коментираше, погледнах специално днес, като отидох за рибка, та не видях никакъв ластик, само дантела, предишните сигурно са били с ластици. Вече и от ластици ли снижават разходи, срам...
Дано само не влошат качеството на други продукти, които постоянно или периодично предлагат и се харесват.
Което ме подсети и за лиоселните панталони- имам такива, но не са купувани от Лидл, поне две години ги нося вече, нямат никаква промяна, нямат и проблем с плата по шевовете. Коментираните проблемни може да са от някакъв по-тънък (бюджетен да речем) лиосел и затова да се нищят.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 14:29 от fenyx

# 965
Кори нори има ли?
Въпрос към имащите ел. кана от Лидъл (стъклена кана със сменящи лед цветове според температурата)- отгоре на подвижното капаче има по-малко пластмасово кръгче (движи се надолу)- то за какво е? Оттам се долива вода или има друга функция? И подвижният филтър за варовик дали се застопорява по-добре (има 2 зъбчета отдолу, не смея да натискам, защото не знам дали трябва или не). Иначе каната е много готина, удобна, красива, като бижу е. Heart

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 14:49 от dolce miele

# 966
Иначе каната е много готина, удобна, красива, като бижу е. Heart
Ееее,  завиждам ти. Аз ще си чакам до следващото зареждане.

# 967
Виж я Долчето как се хвали безсрамно...и в скоби турила хубавините и красотиите на каната...тц..тцц...уж небрежно там...амммааа
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Долче, чекам те, откакто за мен нямаше онова за сапуна безконтактното...пък ти го имаш ... Joy

Аз нищо не харесах...влязох, разходих се и излязох. За пръв път...без да вея пари и да ги сипя ли, сипя на касата...

# 968
Тета, ама съвсем нищо ли не хареса? Stuck Out Tongue Winking Eye
Мариат, каната е купувана в края на март 2019 г. Преди няколко месеца също имаше. Старата ни стъклена ел. кана Зефир до онзи ден работеше, след това на следващия ден просто отказа- ей така. Добре че имах лидълската за резерва.

# 969
  • София
Виж я Долчето как се хвали безсрамно...и в скоби турила хубавините и красотиите на каната...тц..тцц...уж небрежно там...амммааа
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Долче, чекам те, откакто за мен нямаше онова за сапуна безконтактното...пък ти го имаш ... Joy

Аз нищо не харесах...влязох, разходих се и излязох. За пръв път...без да вея пари и да ги сипя ли, сипя на касата...
Тета, видя ли какво ти писах снощи?  Всъщност Долчето предположи, че не е това, което търсиш, но все пак погледни.

# 970
Аз съм непишеща потребителка, която хвърля по едно око на темата, когато се чудя дали да купи нещо.
Та след изключително несполучливите покупки тази седмица ми се ще да предупредя и други:

1. Бамбуковите лентички в буркан - отвратителни! Вкус на застояло/спарено. А по принцип съм пробвала бамбукови лентички в разни замразени миксове и ми харесват заради "консистенцията", вкус много нямат.

2. Готова супа по азиатска рецепта (тази в консерва) - взех от тази по Тайландски. Яде се, харесаха ми кълновете и нуделите вътре. Но пилешкото е сухо, а самата "чорба" е твърде мазна и неособено вкусна. Не бих повторила.

3. Инстантно ястие (не инстантните нудели, в кутийка е, но се приготвя като тях) - взех сладко-кисела супа и тайланско къри. Отвратителни! Изключително изкуствен вкус, хвърлих ги.

4. YUM YUM инстантна супа се води, но са си пакетчета с нудели. По принцип много обичам инстантни нудери, тези не ми допаднаха особено, но се ядат. Отново един вкус на застояло имат. Пробвах с патешко. Имам и със скариди, но не са пробвани още.

5. Rice Up! опизов чипс с уасаби. Не е лош, точно оризов чипс с уасаби си е, но са попрекалили с него и трудно се яде самостоятелно. Брат ми не го хареса, аз не бих взела пак, поне засега, но не мога да кажа, че съм разочарована.

6. Тортиля чипс - сладко-кисел. Преди години е пробван. Не ми хареса, самата тортиля не е хубава, а подправките не са ми съвсем по вкус.

Искаше ми се да взема къри сос от този:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/kri-sos/p42049

Ама след толкова неуспешни покупки едва ли... по принцип харесвам азиатска кухня, сладко-кисели комбинации, но нещо не ми хоресва самата серия.

# 971
  • София
Здравейте, бих искала да попитам контактния грил от миналата седмица дали е хубав, какво печете в него, струва ли си парите?
Благодаря предварително:)

# 972
Цветно ми е:

# 973

Леле, леле, пиЕница! SmileySmileySmiley

# 974
Случайно да сте попадали на ликьор пъпеш?
По повод питането за грила - погледнах брошурата и видях един 3 в 1 , за него ли се пита? Много слаб като мощност ми се вижда, имам контактен грил на Тефал, ползвам го за печене на скара, с мощност 2000 вата, с подобна са пускали в Лидл, но преди време.

Общи условия

Активация на акаунт