Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 006
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Засилих се за ученическите пособия, а то нямаше, сигурно са от четвъртък.
И аз сутринта росна-прясна отидох още преди кафе да съм пила. Нищо ученическо нямаше, но пък на уреда 3 в 1 му се чудя от сума време, та да не съм капо, награбих една кутия.
Следобеда пък дребните искаха брускети, та ходих отново за продукти.
И като цяло - две участия в томболата Joy Яд ме е, че не се усетих - можех да разделя следобедния пазар на две и да имам не 2, а 3 бележки, ама здраве да е Simple Smile

# 931
Само аз ли не участвам в тази томбола?

# 932
И аз не участвам, че бележките ми са 30 лв, или 32 последно.

Утре щурмувам за пиячка,  ще видим какво се оставили.

# 933
Не - и аз. Имам бележки, не съм регистрирала още.
Ученическите неща са от четвъртък, че няколко пъти вече се споменават, да няма чудещи се.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 22:40 от fenyx

# 934
Почти същата цена на едамаме е във Ф., откакто почнаха да предлагат там вече не е проблем да се снабдявам с такова. Лидълското още не съм пробвала, за да сравня.
Лидълското е по-добро. Аз до тук от три места съм купувала. Най-добро е в Лидл. После е това на Магре (Фантастико). Това в Метро е най-зле като качество. Не, че е генерално зле. Просто, в сравнение с другите две, не е толкова добро.
Като цени са почти еднакви.

# 935
Скромно се представям и аз. Едамаме сега видях какво е.

# 936
Тогава ще опитам да пробвам и лидълското едамаме. Да допълня за едамамето как го приготвям - след сваряване го разбърквам със сол, зехтин и подправям и с лют пипер.

Отворих наскоро спрея от испанската седмица, овкусен с лук, изненадващо ми допадна и той (на предишно пускане лютия бях взела и него вече си знам и харесвам).

# 937
  • София
Долче..не се прави...пресипи го в онова безконтактното дето аз не успях да си купя 😉😉😉😜
Тета, само майтап ли е или наистина искаш безконтактен дозатор? Защото днес следобед имаше един в коша със стоки по 15 лв. Не знам на каква цена е бил преди. Изглеждаше съвсем запазен (повечето стоки са като втора употреба). Имаше капаче с дисплей. Работи с 4 батерии. Не се сетих да го снимам. Sad Май отгоре капачето беше с огледалце. Ако го искаш, ще ти го купя и ще ти го пратя. Стига да е останал.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 00:13 от Тaня67

# 938
Трикотажните рокли защо са толкова удължени...да не би да се събират при пране? Моделът по реклама е съвсем друга дължина.

Сините сливи навсякъде ли са зелени сливи? Ходих и до Кауфланд - същата трагедия. Там поне нацелих малини на силно намалена цена.

Как са пъпешите в Лидл тази седмица?

# 939
Соул, и в Т-маркет днес бяха зелени сините сливи... Confused
Ако е безконтактен дозаторът с огледалце отгоре на капачето, значи не е като този който търсеше Тета.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 00:52 от dolce miele

# 940
Кокосовото мляко е при консервите- гъби, грах, царевица

# 941
Вчера като гледах боксерките с копчета си мислех, че нещо в дантелата не е съвсем същото. Първоначално изглежда, че на новите е по-широка, но май не е само това. На тези, които аз имам, дантелата отвътре е укрепена с ластик, което я прави много устойчива, докато на новата партида мисля, че я нямаше. Днес ще погледна пак, не е добре, ако са го махнали.

# 942
Да бе и а аз я скивах тази дължина  на тези рокли😐иначе са много тузарско,чакам ги с нетърпение да ги видя на живо,надявам се материята да е ок ...
Едит:от четвъртък ли бяха?

# 943
Налични са.
Но е тънка материята, аз за тях писах горе.

# 944
Пробвахте ли нещо от храните на екзотичната седмица, кое ви хареса? Аз от предната такава и по препоръка от темата взех къри соса за уок и съм мнго доволна, сега го има пак и мисля да взема поне 2 бурканчета.
Мисля, че беше този:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/sos-za-uok/p42045

Сега видях и тези сосове, някой да е пробвал:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/kri-sos/p42049

Чудя се и на това ястие:
https://www.lidl.bg/bg/p/ekzotichno-raznoobrazie-po-aziatski/kri … ka-recepta/p42048

Общи условия

Активация на акаунт