Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 048
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 900
За седалките помня и хубави, и лоши мнения. Те и различни видове пускат. На тези с плавно затваряне май нещо трябваше да се затегне при монтирането- не съм сигурна.. Нашата е от Кауфланд обикновена бяла (пускали са подобна и в Лидъл), без плавно затваряне и излезе много здрава и издръжлива.

# 901
  • София
Ей златни сте и аз благодаря за отзивите за детския стилаж. Сутринта се бях втурнала да го купувам, както и едно дънково яке, ама ме остави колата и по-добре, че видях мненията ви. Следобеда ще ходя и дано има останало едно якенце като за моя маймун. Дървени играчки само тези от брошурата ли са, или има и други модели? Да знам дали да се ядосвам 😄

# 902
  • София
Аз купих седалка за тоалетна предния път (началото на август), но тези сега ми изглеждат малко по-различни.
Моята е с плавно затваряне, което е хубаво, но повече се радвам на това, че лесно се сваля за почистване.
Аз пък да питам някой купувал ли е друг път от тези четки за тоалетна? Изглеждат странно. Предполагам, че се почистват по-лесно, но дали вършат работа 🤔

# 903
Привет от мен,до сега само съм ви чела и сте ми били много полезни. Например от вас научих за свинското в буркани наподобяващо русенското варено от едно време. Купих ефин буркан и толкова много ни хареса,че се върнахме за още 6
 Blush   Но много се разочаровах от сутиените с мека чашка. Взех черен(най-малкия размер),който ми пасна идеално. Мек и удобен.На другия ден се върнах за бял. Скъсах етикета преди да го пробвам в нас и какво се оказа : че е с по-големи чашки от черния. Много странно и неприятно.

# 904
Привет от мен,до сега само съм ви чела и сте ми били много полезни. Например от вас научих за свинското в буркани наподобяващо русенското варено от едно време. Купих ефин буркан и толкова много ни хареса,че се върнахме за още 6
 Blush   Но много се разочаровах от сутиените с мека чашка. Взех черен(най-малкия размер),който ми пасна идеално. Мек и удобен.На другия ден се върнах за бял. Скъсах етикета преди да го пробвам в нас и какво се оказа : че е с по-големи чашки от черния. Много странно и неприятно.
Това с разликите се среща не само в Лидъл. Когато купувам нещо по-голямо или скъпо, винаги искам да меря няколко броя от един и същ размер и почти винаги има разлика, а ако са и различен цвят пък, почти задължително има разлика и в еластичността на плата, така че, опитът учи. Сутиенът май може да се върне и с откъснат етикет, с касова бележка, но занапред не бързай да късаш етикети. А и цената си заслужава риска.

# 905
Вържи етикета с нещо към сутиена - с конче някакво, и го върни или замени.

# 906
Няма нужда от етикета, момичета, спокойно. Касов бон нека има, другото си го знаем Simple Smile

# 907
Остави цената. В тоя кашон... щайга... каквото там ще да е, има 3 типа картофи - пресни, четкани и... обикновени Grinning

# 908
О,много се радвам ,че ви писах за проблема. Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 909
  • София
Засилих се за ученическите пособия, а то нямаше, сигурно са от четвъртък. На не останах капо, взех едни гащЯ розово и синьо.

# 910
Във всички градове ли има пюренца Лупилу на 0.88 лв или само във Велико Търново?

# 911
Предполагам всички,и във Варна имаше като ходих последно.
А памперсите с такива цени ли ще остават или е срочно намаление?Мисля,че е заради намаленото ДДС ,но дали е така?

# 912
Аз имам такъв детски стелаж. С детето го използваме споделено. Стига да има за какво да се използва е удачна покупка.

# 913
Пък аз да похваля сладоледът с вкус на драконов плод, домашните решиха да се поглезят и го взеха за проба. Очаквах някаква азиатска изгъзица, но се оказа много приятен - не прекалено сладък и с леко кисел слой, много мой вкус. има и фини парченца шоколад вътре, нещо като страчатела.
На хората които обичат накъртващо сладко, може би няма да им хареса.

# 914
  • Козлодуй
Днес ходих на пазар в Лидл - почти нищо не си харесах даже не можах да направя сметка за да учавствам в лотарията  Simple Smile Търсих околоочен крем няма, търсих целина - няма сините сливи зелени едвам избрах една шепка - изобщо беден пазар - изчистване на наличности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт