Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 915
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 215
Ами аз съм в Поморие и тук си има. Вижда се, че свършва по празните кашончета, но три пъти вземам тази седмица.
Добре, че ми заострихте вниманието. Не ги заглеждам много сирената, защото ограничавам млечните, но това и на капризния ми за сирене мъж се хареса. По скоро не го отхвърли като опция.

# 1 216
Сутрин съм в магазина докато подреждат стоката. Питам ги, проверяват палетата- няма. И казват да проверя утре. И така 6 дена. Не съм писала, защото все очаквах на следващия ден да има.

# 1 217
Изглежда зареждат различно по филиалите.
Взех тази седмица Софра от Младост 2 и не беше рано сутрин, имаше тогава достатъчно бройки. Вчера забравих да видя дали все още има (по принцип и без това от друго място вземам сирене, но това го харесвам и сега беше добре да си го припомня).

# 1 218
Кофти! Насочили са количества към морето или зависи колко е на място управителя на магазина.

# 1 219
Сутрин съм в магазина докато подреждат стоката. Питам ги, проверяват палетата- няма. И казват да проверя утре. И така 6 дена. Не съм писала, защото все очаквах на следващия ден да има.

И аз така правех, но вече ходя малко по-късно, когато са наредили стоката и всичко си има. Те палетите са им сбирщайн фолирани и дори да има, може да не видят някой артикул.

# 1 220
на сточна не се появи въобще май.

# 1 221
Ee, аз не излизам от нас рано, за да хвана наличностите в Лидл, а си правя сутришната разходка. Ако има- има, ако не- здраве.

# 1 222
  • София
Софра няма, изчезна безвъзратно, но за сметка на това купих друго гръцко сирене, голям разкош, краве сирене на Пилос 400 г.  Важното е, че си е производство на Гърция - от най-доброто място Трикала.

# 1 223
  • София
на сточна не се появи въобще май.
Аз от там купих във вторник вечерта. Вчера го нямаше. През другите дни не съм ходила. Хубаво е сиренето.

# 1 224
  • varna
Пиците как ги приготвяте?

# 1 225
  • Козлодуй
Аз купих Софра но са малки пакетчета не е цяла буца взех 3 защото го хвалите - дано ми хареса Simple Smile

# 1 226
Кои пици? Тестото за пици или готовите (те си имат указания)? Ако е за тестото, пробвам първо само да пека на долен реотан, че да не ми прегори отгоре кашкавала и после включвам на нормална фурна.
П.п. Накарахте ме да се загледам повече в опаковките на Софра и Пилос - един и същ е производителят, открийте разликите : (на Пилос пише претърпяло процес на зреене):

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:07 от fenyx

# 1 227
  • In transit
Софра няма, изчезна безвъзратно, но за сметка на това купих друго гръцко сирене, голям разкош, краве сирене на Пилос 400 г.  Важното е, че си е производство на Гърция - от най-доброто място Трикала.

Много странно, при нас цяла седмица има (всеки ден ходя). Вчера само бяха свършили овчето и козето в тенекиите, но днес бяха заредили.

# 1 228
И при нас колкото пъти отидох, винаги я имаше Софрата, специално поглеждах. Обаче нещо не се спогаждам с тези гръцки сирена, и онова на Пилос с маслинките не ми харесва.

# 1 229
  • In transit
Леми, какво не ти харесва в тях?

Аз пробвах новото прясно сирене в кутия. Малко е по-солено, но не е лошо. Мазнично и се маже. Прилича на дунавия.

Общи условия

Активация на акаунт