Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 919
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 200
Вешалицата какво я правите? Днес купих за пръв път.

# 1 201
Директно във фурната, не й трябваше много време - стана божествена. Благодаря, че ме подсети, ще взема днес, ако има при нас.

# 1 202
  • София
но го сложих на близкия кантар - 990 гр с опаковката. Взех следващите 3 пакета от стека. Всички бяха под 1 кг. Отидох до рафта със захар и взех непромоционален пакет Захира на същата цена. Тя беше 1020 гр. Предполагам, че опаковката е 20 гр. Представете си за каква измама става дума! Това са тонове захар, от които са откраднали по 30-тина грама. Не знам дали във всички магазини е така или това е в резултат на "промоцията" на Лидл.

Това е много стар номер. Знам го от чуждестранни търговци още от 1991 г. Така внасяха олио и зехтинот Гърция. Не искаха нищо, освен вносителя тук да не се вторачва в липсата на 10 -20 гр. от бутилка...
Това сега го виждам, Танче писа ли им на lidl?
Не съм.  Помислих си го, но така и не се наканих. Sad

Не ходя вече там. Ще ме щракнат там , нема излизане , трябва да дава мъката в пазаруване Wink
Честно , не ходя вече там откакто има бариери
Винаги има 1,5 часа безплатно пазаруване. Пазарувай смело!

# 1 203
  • до най-прекрасния мъж
Ако бариерата е с ръчно натискане на бутон за карта, на Лидл Източен съм виждала един трик:
Скрит текст:
Слизат от колата пред бариерата за изход, първо натискат бутона на вход, за да си вземат нова карта и после излизат с нея. Така не им отчита време по-дълго от 1.5 часа. Не знам защо го правят, като едва ли сумата за паркинг е голяма. На Бриколаж това са го ограничили, като бариерата се отваря автоматично, а камера ти сканира номера на колата и ти го изписва на билета. Така няма опция да излъжеш системата с друг билет.

# 1 204
Мното сложно. Добре че съм с кракомобила ☺

# 1 205
В Лидл Борово няма как да стане това, защото има камера, която снима номера на колата.

# 1 206
  • Пловдив
Ако бариерата е с ръчно натискане на бутон за карта, на Лидл Източен съм виждала един трик:
Скрит текст:
Слизат от колата пред бариерата за изход, първо натискат бутона на вход, за да си вземат нова карта и после излизат с нея. Така не им отчита време по-дълго от 1.5 часа. Не знам защо го правят, като едва ли сумата за паркинг е голяма. На Бриколаж това са го ограничили, като бариерата се отваря автоматично, а камера ти сканира номера на колата и ти го изписва на билета. Така няма опция да излъжеш системата с друг билет.
аз мислех, че не се плаща...а е направено с цел живущите в близост да не ползват паркинга като частен.

# 1 207
  • до най-прекрасния мъж
То ако е за това, могат през деня да ги вдигат и вечер да ги спускат. Повечето пъти, като отида, си работят. Ние, обаче, сме бързи и не знам плаща ли се или не.

# 1 208
Взех си бутчета, доволна съм, този път lidl не се изложиха. И понеже досега ги обезкостявах, да ви кажа че тези на Градус са от някои пилета бегачи, кокалести, с дълги и големи кости. Тези на Пилко имаха повечко месце.

# 1 209
Софра-неееее!

# 1 210
  • Пловдив
т.е пак нямаше ли?

# 1 211
Да. Въобще не получават тази седмица.

# 1 212
На мен повече ми хареса краве и биволското смес.

# 1 213
  • Пловдив
Да. Въобще не получават тази седмица.
писали им? Явно имта проблем с доставките...

# 1 214
При нас имаше - София, Младост.

Общи условия

Активация на акаунт