Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 101 774
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 60
Тета, русенското варено да не е на Компас?

# 61
Няма ли да стане с месото в буркани което е...лидълското де. С цветните капачки, свинско - от джоланче, с шунка и кое беше третото....то стои стегнато ми се струва, ще може мисля да се панира....

Леми, ...на  KARO някакво си пише...да, компас пише по-долу....после ще снимам кутията от тела.......

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 11:54 от teta75

# 62
Здравейте,
Някой вземал ли е от бисквити "Мария". Синът ми има проблем със стомаха и иска да хрупа между основните хранения бисквити или солетки. Та въпроса ми е стават ли за тази цел или са с много подобрители
Бисквитите са много хубави, приятно сладки.Винаги ги купувам като са на промоция, и тази ще я отразя точно с тях.ползвам ги както за самостоятелно хапване, така и за десерти без печене. Чета редовно етикета и досега съм го одобрявала.
Благодаря, ще я отразим и ние тази промоция. Приятно хапване.

# 63
  • София
Момичета какво ще кажете за уреда за кисело мляко? Аз досега съм подквасявала по стадартния начин, по едно време нещо не ми ставаше добре и се отказах.
Аз да се оплача, че при нас изчезна дом. пюре на Фрешона в картонената опаковка. Ако видя ще се запася определено.

# 64
Ауу, не. Доматеното пюре да не пипат!!!!

# 65
Бозата със захар на Родна стряха в къщи се тачи много. Рядко може да се намери боза със захар.

# 66
  • София-Младост
Въпрос: има ли в момента хубаво крема сирене (за мазане). От както промениха някакъв производител ли, що ли, има вкус на майонеза с топено сирене:( Бях купиле едно и така и замина в кофата.

# 67
  • в кукувиче гнездо
Въпрос: има ли в момента хубаво крема сирене (за мазане). От както промениха някакъв производител ли, що ли, има вкус на майонеза с топено сирене:( Бях купиле едно и така и замина в кофата.

Голдеса е много добро, взимам от него.

# 68
От тази серия преди бяха много хубави, но като, че ли не съм ги виждала скоро. С тези размествания....

Голдесите също не са лоши.

# 69
И при нас от доста време няма доматено пюре.

# 70
Доматено пюре в картонена кутийка имаше оня ден при мен.

Крема сирене вземам от това на 99 стотинки - в мека опаковка като малко масълце е, като едно време, само че в сини краски - харесва ми.
Вчера отворих една Голдеса нискомаслена - купувана в началото на юли, но в срок още - хвърлих я. Не разбрах развалена ли е, или е с такъв гаден вкус и консистенция като разтопена мас буквално...много гадна, много.
Иначе последно сивата си беше ок.

# 71
Тета, и аз ще хвърля това топено сирене.

# 72
Аз го купих преди морето...щях да го вземам за там, около 15 юли да е било...но те на промо сиВото никога не го намалят, все зеленото и тази отврат светлосиНьото...
Но много странен вкус. Не киселее като развалено, но едно такова се маже с вкус на тебешир....абе метнах го с чиста съвест в кофата. Simple Smile))

# 73
Като стар русенец да споделя за русенското варено - това вече не е каквото се имаше в предвид т.е. месо. Най-близките консерви до русенското варено в Лидъл са тези на около 3 лева консервата. Има една която е на 3 лева нея също я разсипаха и е буламач. Тези на 3.50  вече може да се ползват. Понеже са 2 вида зависи коя ще си харесате. Като гледам обче движението на цените скоро и тези ще ги напълнят с боклук и ще ги оставят на същата цена. Само с вдигане на цени и разваляне на качеството клиенти не се печелят. Не се печелят и като сменят имената или качесвото на всяка партида на стоката, а вътре си е все същият боклук - родна стряха, мастър шеф или всякакви недоразумения по щандовете. Тук таме качествена партида между десетки некачествени. Не си струва тото. Трябва да ги съдят по закона за хазарта. Това е търговията в България - щом за тях клиента е ходеща касичка или треторазреден балък ще сънуват оборот и ще мечтаят за печалби.

# 74
Гръцкият йогурт добър ли е? Има ли добавена захар? Моля ако някой е ползвал да каже.

Общи условия

Активация на акаунт