Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 101 772
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 15
От новите предложения харесах уреда за сушене на плодове. От 2 години се чудя и не можах да се наканя. Надявам се да има бройки при кварталния магазин.
 Аз също съм в чуденка. .Дали ще е поредната джаджа,  която се чудя къде да пребера.  Сушенето е бавно и отнема доста време...Ако някой има нека сподели..
Аз и друго искам да попитам, вчера имаше доста от блендерите в синьо на  цена 20 лв. Не помня да са пускани скоро. .Аз имах такъв уред..Но изгоря нещо машинката, и сега се чудя дали и тези не са връщани?

# 16
Не беше много скоро Grinning Но лятото обикновено пускат комплект за маникюр на батерии.
Благодаря за новата тема!

# 17
За смесителя да кажа, имаме Г-образния от миналата година. На външен вид е хубав изглежда качествен, но струята е доста слаба, купувах му аератор и какво ли не пак е така. На тогавашното пускане познати също си купиха от него (извития вариант) и те се оплакаха от това.

# 18
За смесителя да кажа, имаме Г-образния от миналата година. На външен вид е хубав изглежда качествен, но струята е доста слаба, купувах му аератор и какво ли не пак е така. На тогавашното пускане познати също си купиха от него (извития вариант) и те се оплакаха от това.

Аз взех от предните:
https://manualzz.com/doc/35858646/ian-89363---lidl-service-website

Нямам никакви забележки.

# 19
  • София
Аз, да си питам кога ли ще е кучешката седмица? Някакви прогнози? Трябва ми автоматичен павод, и нагръдник.

# 20
Предишния ни беше от този тип, на Грое, но ни идваше нисък. Искаше ми се да мушкам тенджера под него да пълня, уж да ми е по-удобен, а не ми се даваха много пари.

# 21
  • Light of Zartha
Момичета, не се подлъгвайте за комплекта за маникюр (ако е само на батерии). Става за нещо малко, фино, но ако имате стабилен маникюр (гел,акрил), няма да ви свърши особена работа, няма чак такава мощност и боксува.

# 22
Винаги съм си мислела, че комплектите за маникюр на батерии са за естествени нокти. Blush Много ясно, че не може да се очаква голяма мощност от комплект на батерии.

# 23
  • София
Аз, да си питам кога ли ще е кучешката седмица? Някакви прогнози? Трябва ми автоматичен павод, и нагръдник.
Може да разгледаш в различни магазини, ако си от София. Все още има изостанали бройки от повода със сигурност, сигурно и нагръдници има някъде. Иначе често пускат кучешки неща. По едно време имам чувството, че през седмица бяха.
Мерси за новата тема. И да ви кажа каква глупост направих от бързане. Така и не намерих моето мохито и вчера видях една Пина Колада. Не знам защо си представих, че ще е нещо като коктейл с бейлис или друг ликьор😂 и грабнах една за проба. Вечерта отварям охладена - то сладко. Гледам, акохол фрий.. ама сложих малко бяло винце и чудно стана. 🙃

# 24
Има ли в лидл препарат за плочки/гранитогрес без отмиване, който да дезинфекцира и чисти прилично? Имам много релефни плочи, които после трябва три четири пъти да се минават с гъба с вода, за да се отмие.

# 25
  • София
Благодаря!
Само да питам дали някой от София е срещал гофретници, не че ми е страшно спешно, но ако има някъде ще купя.

# 26
  • София
marchеva14 провери в Ринг Мол. Преди 4-5 дни мисля, че там видях. Може да са останали все още.

# 27
Сушилня имам , но не е лидълска. Ползвам я за сушене на всякакви плодове (череши, кайсии, сливи, местни праскови), зеленчуци (домати, чушки на парчета, пащърнак, моркови, тиквички, праз лук, зелени подправки). Полезен уред е за мен.
Троен чушкопек - не съм доволна, към разделителя чушките не се опичат и трябва да се въртят, предпочитам единичен. В Лидл, обаче, мисля винаги тройни предлагат.
Харесвам бурканите на винт, като са на промоция си купувам, на сметка са за мен.

# 28
Аз пък чакам фитнес ластици отдавна. Тази седмица ще има фитнес неща , но никакви уреди. Някой да има представа дали скоро ще пускат?

# 29
Препарата за баня който коментирахме, че липсва е много добър за цената си. Жалко, че не взех няколко.

Общи условия

Активация на акаунт