Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 584
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 30
Имам спомен да съм чела в темата че фъстъчено масло има едно добро и друго, което не е. Това от другата седмица от кое е ?
И деликатесния салам XXL как е ,ако някой е опитвал?

# 31
Имам спомен да съм чела в темата че фъстъчено масло има едно добро и друго, което не е. Това от другата седмица от кое е ?

Пак по спомен - в лошото имаше палма, в доброто - не. Ще хвърля едно око утре, но подозирам, че това от утре е лошото.

Благодаря за новата тема иначе! Утре по първи петли отивам за масло, кладница, бернски наденички, кърпи и май това е Simple Smile

# 32
Аз пък чакам фитнес ластици отдавна. Тази седмица ще има фитнес неща , но никакви уреди. Някой да има представа дали скоро ще пускат?
По спомени, септември и февруари ги пускаха.

Ако е на Пикок е хубав.

# 33
Ластици съм взимала след Нова година. Тогава и йога неща пускат, диетични храни, съвсем тематично Joy Уви, доволна съм само от един с дръжки, другите ми идват твърде леки и лесни Rolling Eyes

# 34
Вярно че дойде август, любимият ми месец, Брадата благодаря!
И нещо от мен:
Скрит текст:

Lemy, четох, четох ни дума за августовското пазаруване от Лидл? Що тъй го е изпуснал Рей Бредбъри? Обичам да го чета Бредбъри!
Сега, много моля, някой да ми каже тая сръбска вешалица само на барбекю ли става да ходя да го паля или има и друг начин? Заради вас у темата си я купих, сега кво да я правя! Joy

# 35

У нас се хареса. Утре ще го купувам Simple Smile

# 36
  • София
Благодаря!
Само да питам дали някой от София е срещал гофретници, не че ми е страшно спешно, но ако има някъде ще купя.
В петък на Слатина, имаше 1 брой.
Дали има все още незнам.

# 37
  • have faith and be patient ..
От жълтото брашно  на белбейк купих в петък намалено на 0.89 ст.. Или нещо такова, уви на касовия бон не беше отразена отстъпката, не ми се разправяше за стотинки, въпреки че взех няколко пакета..  проверявайте си, а за колбасите - на дулано и пийкок лош не съм случвала, купих един дълъг деликатесен, но не знам дали за същия е питането, но и още не сме го започнали за да дам мнение де

# 38
Някой купувал ли е Био кокосовото масло от 1 л? Не знам дали е имало преди и малко се чудя за качеството. Иначе ползвам друга марка, но е примамливо.

# 39
Аз съм ползвала от кокосовото им масло, но в малките разфасовки. На мен ми харесва.

# 40
Малки бурканчета кокосово масло вече няколко пъти взимам основно за рецепти за детето. Понякога си слагам и в кафето харесва ми,може би ще взема сега един голям буркан.
Салама ще го пробваме,както  и фъстъченото масло с палма или без на мм му било мерак да го опита

# 41
Благодаря!
Само да питам дали някой от София е срещал гофретници, не че ми е страшно спешно, но ако има някъде ще купя.

Тази вечер имаше два в магазина на Марко Бочар.

# 42
Гофретници имаше много бройки в Гоце Делчев скоро, но не съм ходила от няколко дни.

За черните ръкавици от нитрил - много неприятна изненада за мен. Нямам алергия към нитрил, но тези понякога ме дразнят. Еластични са, но бързо изтъняват и пропускат вода. За мен сините нитрилни са по-добри. За съжаление, истерията около вируса вдигна цените безобразно, заради безсмисленото разхищение на ръкавици и вече не знам откъде да ги купувам.

Някой пита за връщане на гребен - да, с касова бележка до 90 дни ще го приемат. Естествено е да бъде почистен преди това, но още по-естествено е да бъде бракуван, а не препродаван, надявам се служителите на Лидл във форума да потвърдят, че точно това се случва с върнати четки за коса, четки за зъби и т.н.

# 43
Соул, аз мисля, че е естествено съвсем неразпечатвани продукти да се пуснат отново в продажба (естествено, след потвърждаване от служител, че всичко си е запечатано и в изряден вид). А разпечавани продукти от типа на използвана и измита четка спокойно могат да пуснат в продажба на -30% при другите намалени артикули.
Аз с питане- някъде останаха ли от мини прахосмукачките (ръчните)? Още им се чудя (надявам се да има някъде в Пловдив, но ако не и реша да звъня на на. телефон- да знам)?

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 00:54 от dolce miele

# 44
Соул, аз мисля, че е естествено съвсем неразпвчатвани продукти да се пуснат отново в продажба (естествено, след потвърждаване от служител, че всичко си е запечатано и в изряден вид). А разпечавани продукти от типа на използвана и измита четка спокойно могат да пуснат в продажба на -30% при другите намалени артикули.
Аз с питане- някъде останаха ли от мини прахосмукачките (ръчните)? Още им се чудя (надявам се да има някъде в Пловдив, но ако не и реша да звъня на на. телефон- да знам)?

Тази вечер ,минавайки през Ямбол ,видях една останала...

Общи условия

Активация на акаунт