Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 620
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
Отдавна търся соц русенско варено и няма... А много искам да намеря и да панирам малко.
На такова според мен го докарват стъклените бурканчета с консервирано месо.

И при нас от доста време няма доматено пюре.
Ами вие не спряхте да го хвалите това пюре...

# 76
  • Sofia
До колко месеца може да се върне електроуред?

# 77
  • София
Купих си кокосово в голям буран, то е на същият производител като малките по 200гр, те са с аромат, предполагам и това.
Не съм го отваряла ,че имам от едно друго за довършване, затова не мога за кажа съвсем точно.
Аз лично предпочитам натурално, онова обезмирисаното не ми съвсем харесва.

# 78
  • София
До колко месеца може да се върне електроуред?
Ако е заради каприз - до 3 месеца (важи за всички стоки). Ако е заради дефект - 3 години.

# 79
  • Sofia
Заради каприз е Grinning
Машината за сладолед,не е това което очаквах..

# 80
  • София
Да се похваля и аз - купихме и сложихме седалката за тоалетна 😃😊 ММ уикенда махна старата и нагласи новата. А такива притеснения имах дали ще паснат дупките. От няколко години исках да я сменя, но това с дупките все ме притесняваше, а се оказа, че има мегдан за напасване (доколкото разбрах). Толкова съм доволна 😄 Благодаря отново на всички, които ми дадоха отзиви ❤️

# 81
За доматеното пюре, ако го спрат, няма да простя никога! Stuck Out Tongue Winking Eye
Бисквитките "Мария" съм вземала от чуждите Lidl и много ги харесвахме там. Тук купих веднъж и така си останаха, изхвърлих ги. Едва ли им е друго качеството, може в България да се глезим повече.
За тези, които се чудят за  уреда за сушене на плодове и зеленчуци
Скрит текст:
Мернах в брошурата на К сушилня, май около 35 лева. Не съм сигурна за параметрите обаче, мощност и т.н.

# 82
  • Мадрид / София
Благодаря за новата тема.
Още не съм се наканила да ида до Лидл този месец. Ако има от замразените парченца ананас бих си взела 2-3 пакета. Като се размразят са като току що отрязан ананас. Много е хубав. Също и сместта за смути ананас, манго и папая, но тя е на половина като количество и същата цена и излиза скъпо. Другите замразени плодове стават, но не са wow.

# 83
Като че ли тези бисквити Мария бяха с нещо в състава което ме е отказвало от покупка... Thinking Най-вероятно е било палмова мазнина (защото не вярвам, че когато пише палмова мазнина, то тя е нехидрогенирана).

# 84
  • София
Гръцкия йогурт е супер. Аз си го взимам за НВХ.
И Крема за мазане в кръглата кутийка ми е любим.
И двата продукта са преместени, така че питайте служители.
При нас са преместили половината шунки на БГ витрината.

# 85
  • София
Точно отварям да питам за доматеното пюре защо го няма и вие вече сте се оплакали. Иначе от консервите белен домат имаше в два вида опаковка. Не разбрах дали има някаква разлика.

# 86
Едните са конкасе /на квадратчета/, другите -цели белени.

# 87
  • София
Еее, това пюре докато се наканя да го пробвам и взеха, че го спряха. Може ли момичетата, които работят в Лидл да потвърдят, че е отлистено, моля!
Взех на дъщеря ми нощница с Пинко - мнооого е сладка.
Бих искала да похваля и сгъваемата стойка за пране, която издирвах първия ден от промоцията, още от сутринта почти се бяха изчерпали. Много е дразнещо това с наличностите, като в СОЦа. Та, много е хубава за мен, върши ми идеална работа за целта за която я купих.

# 88
  • София
Взех на дъщеря ми нощница с Пинко - мнооого е сладка.
Точно за тези нощници исках да питам. Каква номерация са? Имам чувството, че са за пораснали момичета (юношеска номерация), а не за жени. Не съм ходила в магазина. Само в каталога ги гледах. Simple Smile

# 89
Искам да похваля тостера от днес. За парите си е просто перфектен.

Общи условия

Активация на акаунт